Iulia Albu: „Sexualizezi minorele, deși ești tată de fată”. Cu cine l-a comparat pe George Buhnici

20 iulie 2022 14:21   Vedete românești

Deși declarațiile lui George Buhnici au fost făcute în urmă cu câteva zile bune, valul de replici încă nu a contenit, jurnalistul creând un adevărat „cutremur” în spațiul media, care încă mai produce replici. De departe, unul dintre cele mai acide mesaje la adresa sa a venit din partea Iuliei Albu, care i-a atras atenția jurnalistului că este tată de fetiță!

Nu mai are sens să reproducem declarațiile lui George Buhnici, acesta fiind un subiect intens discutat în ultimele zile. Per total, acesta a promovat un mesaj sexist, sugerând că femeile nu ar trebui să se afișeze la plajă dacă au celulită sau vergeturi.

De asemenea, acesta s-a mândrit că soția lui arată „ca o minoră”, declarație care a stârnit, la rândul ei, un val de indignare, din motive evidente.

Nu rata: Lorena Buhnici „a comis-o” mai rău decât George! A batjocorit o femeie în costum de baie

Iulia Albu, cel mai acid mesaj pentru George Buhnici

Iulia Albu i-a amintit lui George Buhnici că partenera lui, Lorena, arată ca o „femeie”, nu ca o „minoră”, ceea ce este complet normal. De asemenea, fashion editor-ul a ținut să precizeze că nimeni, mai ales un tată de fată, nu ar trebui să genereze un astfel de discurs toxic. 

În legătură cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot internetul. Nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită.

Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum și alte femei arată ca FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că “șansa” dumneavoastră “in viață a fost ca soția” dumneavoastră “arată ca o minoră”. Oare ce doriți sa spuneți? Aveți ceva de mărturisit?”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Vezi și: Partenerii lui George Buhnici încep să îl părăsească, după gafa de la TV?

Iulia Albu, despre „explicațiile” lui George Buhnici

Iulia a comentat și explicațiile ulterioare ale jurnalistului, care ar fi dat „vina” pe postul de televiziune și pe emisiunea în care a oferit declarațiile controversate, motivând că ar fi fost totul scos din context. 

Înțeleg că veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticlă”. Cu siguranță și brandurile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar și noi, cei care vă urmăream din când în când sau nu.

Întâmplator, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars și nu îmi amintesc să vă fi pus cineva pistolul la tâmplă. Vă deranjează că nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră?„(...) dacă “vrei să te împrietenești cu mine trebuie să îmi arați mai mult decât un decolteu”. Eu sigur nu vreau să mă “împrietenesc” cu cineva ca tine”, a adăugat fashion-editorul.

Iată și: George Buhnici, făcut praf pe social media: «Băiete, mai mergi la psihiatru!»

Iulia Albu: „sexualizezi minorele, deși ești tată de fată”. Cu cine l-a comparat criticul de modă pe George Buhnici

Și, probabil partea din mesaj care îl va „atinge” cel mai mult pe George Buhnici a fost aceea în care Iulia Albu i-a amintit jurnalistului că mai e și tată de fetiță, iar astfel de mesaje toxice destinate femeilor o vor include și pe ea, când va mai crește. 

De asemenea, spre final, Iulia Albu l-a comparat pe George Buhnici cu vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut drept și Colo, cel care instiga în urmă cu ceva vreme la violul minorelor. 

„Și dumneavoastră insistați să credeți că totul este o mare conspirație pentru a vă discredita. Când ajungi să faci review “tehnic” propriei soții în fața unei țări, arătându-i din multiple unghiuri silueta, când îți permiți să critici TOATE femeile din univers și să sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tată de fată, acesta este momentul când ȘTII că TOȚI te vor pune la zid. (...) Ne ești decât un alt COLO.”, a conchis Iulia Albu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe