Andreea Esca, criticată de Iulia Albu. De la ce a pornit totul

29 mai 2022 17:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nimeni nu scapă de „furia” Iuliei Albu! Fashion editorul a comentat, în cea mai recentă rubrică a emisiunii „Poliția modei”, una dintre aparițiile Andreei Esca, iar tot ce putem să spunem e că știrista de la Pro TV nu a reușit să ia nici măcar „nota de trecere”! Iată despre ce ținută e vorba!

Una dintre aparițiile Andreei Esca a fost comentată în cadrul emisiunii „Poliția modei”, acolo unde Albu și Ovidiu Buta analizează în fiecare ediție outfit-urile vedetelor autohtone.

Citește și: Iulia Albu o face praf pe Oana Roman! Ce a putut să spună despre ea în direct, la TV

Andreea Esca, criticată de Iulia Albu din punct de vedere vestimentar

Deși știrista e apreciată prin prisma activității sale profesionale, se pare că la capitolul vestimentație ar mai avea de lucrat! Cel puțin din perspectiva Iuliei Albu, care a comentat în mod negativ ținuta prezentatoarei știrilor Pro TV.

Recent, în cadrul unui eveniment, Andreea Esca și-a făcut apariția într-o ținută lejeră, casual, formată dintr-un tricou roz cu un mesaj simpatic, alături de o fustă alb-negru, în dungi.

Citește și: Transformarea spectaculoasă cu ajutorul Iuliei Albu. Cum arată concurenta ce s-a lăsat pe mâna creatoarei de modă?

În picioare, vedeta a ales  să poarte o pereche de pantofi roșii, cu toc, care dispuneau de un mic accesoriu în partea din față. Acesta a fost ținta ironiilor Iuliei, care a susținut că artificiul respectiv arată ca niște „colțunași”.

Iulia Albu, glume pe seama ținutei Andreei Esca

Iulia Albu nu a aprobat ținuta nici per total, glumind că outfit-ul ar fi atât de rău încât „ar putea să dea o stare proastă oricui.” De asemenea, atunci când a vorbit despre stilul vestimentar al Andreei Esca, fashion-editorul a explicat că aceasta ar purta „mereu același lucru”.

Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (..) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru.”, a spus Iulia Albu, la Antena Stars.

De cealaltă parte, Ovidiu Buta, unul dintre cei mai cunoscuți stiliști din România, a dat de înţeles că apariţia vedetei de la Pro TV nu i-a displăcut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe