Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la o nuntă fastuoasă în India. Ținuta cu care a făcut furori

26 iunie 2024 6:27   Vedete românești

Iulia Vântur a făcut furori la o nuntă fastuoasă din India. Deși din imagini pare că nu a fost însoțită de iubitul ei, Salman Khan, vedeta și-a surprins fanii de pe conturile de socializare și a atras atenția tuturor cu ținuta purtată la eveniment.

Iulia Vântur (43 de ani), cu toate că a plecat peste hotare de mai bine de zece ani, își ține fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a publicat mai multe videoclipuri pe rețelele sale de socializare, arătându-le tuturor cum arată cu adevărat o nuntă în India, însă le-a atras atenția internauților și cu ținuta purtată la eveniment.

Iulia Vântur, ținuta spectaculoasă la o nuntă în India

Vedeta a ales să poarte la fastuosul eveniment o rochie albastră cu paiete, de-a dreptul sclipitoare, lungă, cu spatele gol, care i-a pus în evidență silueta. Mirii au fost actrița Sonakshi Sinha și antreprenorul Zaheer Iqbal. De asemenea, starul de la Bollywood a publicat și un mesaj emoționant.  

Făcuți unul pentru celălalt! Sunt atât de fericită să fiu în sfârșit martoră la această zi…din ziua 1 pentru totdeauna împreună! Fie ca și călătoria voastră împreună să fie binecuvântată cu multă dragoste, bunătate, răbdare și multă distracție! Vă iubesc”, a scris Iulia Vântur în dreptul unui filmuleț publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Fără Salman Khan

Însă, din imagini reiese că Iulia Vântur nu a fost însoțită de iubitul ei, Salman Khan. De-a lungul anilor, au apărut o mulțime de controverse legate de relația ei cu actorul. De altfel, nici nu este primul eveniment la care cei doi nu sunt văzuți împreună.

Pentru româncă a fost o adevărată provocare să se mute acum mai bine de zece ani în India. Cu toate acestea, vedeta a susținut că a fost primită cu multă iubire și căldură, lucru care a ajutat-o extrem de mult să depășească momentul. De asemenea, deși este și ea o celebritate peste hotare, a recunoscut că îi este destul de greu să strălucească alături de iubitul ei, mărturisind că este destul de dificil să fie partenera unui actor atât de faimos.

Mai multe