Iuliana Tudor, mesaj marcant cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei: „Mă iubea cu toată puterea!”

9 iulie 2024 8:33   Vedete românești

Iuliana Tudor, una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune, traversează astăzi un moment emoționant. Această își celebrează tatăl care a împlinit vârsta de 75 de ani. Ce mesaje emoționant a postat pe Instagram. 

Vedeta, care în urmă cu ceva timp și-a pierdut mama, are grijă acum să se bucure de momentele frumoase pe care le trăiește alături de tatăl său. Bărbatul a reprezentat cel mai important sprijin din viața sa și a mărturisit public acest lucru. 

Iuliana Tudor: „Avea grijă de mama și se bucura de mine” 

Pe contul personal de Instagram, vedeta a postat o fotografie cu tatăl său însoțită de un mesaj emoționant legat de celebrarea a 75 de ani de viață ai acestuia. 

„Astăzi tatăl meu împlinește 75 de ani!

Când eram de numai câteva luni, student fiind și muncind în același timp, mă iubea cu toată puterea și era acolo. Când am mers la grădiniță, mergea la serviciu, avea grijă de mama, înfrunta lumea cu demnitate și mă iubea cu toată puterea...era acolo. Când am mers la școală, mergea la serviciu, avea grijă de mama, de mine, construia o casă și mă iubea cu toată puterea...era acolo. Când am dat examenul de-a IX-a muncea, termina de construit, avea grijă de mama, de mine, mă ducea la meditatii saptamanal asteptandu-ma mereu...si ma iubea cu toată puterea, era acolo!

Când am intrat la facultate, muncea, avea grija de mama și de mine și mi-a arătat cum se alege corect în viață pentru că abia atunci am început să înteleg asta de la el. Si ma iubea cu toata puterea, era acolo. Cand am intrat în televiziune, muncea, avea grija de mama si se bucura de mine, pentru mine, de tot ce mi se întâmpla în lumea noua în care intrasem. Si ma iubea cu toată puterea.. era acolo!

Cand m-am maritat, când a venit Tudor...m-a iubit cel mai mult și a fost acolo!

De când a murit ea... are grija de casa construită cu ea și de mine. Si ne iubește! E acolo! Mereu, ca un stâlp de susținere pentru familia lui, pentru fetele lui, mai puțin pentru sine!

El este modelul meu de Bărbat adevărat! Iubește, are grijă și protejează!

Te iubesc, tati și îti multumesc pentru Tot!” - a scris vedeta, în social media. 

Mai multe