Iuliana Tudor, schimbare de look pentru noul proiect. Cum arată prezentatoarea

Ultima actualizare:

Din 29 februarie, primul proiect online al Iulianei Tudor se vede la TVR Folclor, pe canalul oficial de YouTube al vedetei, pe TVR+ şi, din 2 martie, la TVR 1. Exclusivități, emoție și dezvăluiri personale ale invitaţilor vom descoperi de-a lungul celor 10 episoade ale podcastului. Iuliana Tudor vine cu un look fresh pentru acest proiect online foarte drag sufletului său. Vedeta și-a facut breton și arată cum nu se poate mai bine!

„Cu ai mei!” este un podcast în care Iuliana Tudor invită personalități din lumea muzicii populare, dar nu numai, alături de familie sau prieteni foarte apropiați. O discuţie ca între prieteni, în care persoane publice devin, timp de o oră, „ai mei”, mărturisind lucruri nespuse public până acum, discutând ca de la suflet la suflet, glumind, dar şi arătându-şi vulnerabilităţile. 

„În fiecare episod, într-un cadru confortabil, vedetele invitate îşi dezvăluie latura umană, personală. Este un proiect de suflet, ce oferă exclusivități, multă emoție și, cu siguranță, vom vedea cealaltă față, mai puțin știută, a invitaților noștri”, declară Iuliana Tudor. „Pentru mine, este primul proiect major în mediul online şi sper din toata inima să fie interesant pentru un public cât mai larg”, adaugă vedeta.

Podcastul „Cu ai mei!”, semnat de Iuliana Tudor, va putea fi vizionat în premieră la TVR Folclor, în fiecarre joi, de la ora 20.00, iar în mediul online, pe canalul oficial de YouTube Iuliana Tudor, tot joia, de la ora 21.00, pe paginile de Facebook și de Instagram ale autoarei, precum şi pe platforma TVR+. TVR 1 difuzează podcastul sâmbăta, de la ora 13.00. 

Primul episod „Cu ai mei!” aduce în atenția publicului o familie de artiști iubită de toți românii: Matilda Pascal Cojocărița și maestrul Ștefan Cigu, alături de fiii lor, din căsnicii diferite, Alin Pascal și Horațiu Cigu. „Un an de zile am stat despărţiţi. Dar cântam împreună, n-a ştiut nimeni”, mărturiseşte Matilda Pascal Cojocărița despre un moment din căsnicia cu Ștefan Cigu, în episodul din 29 februarie. Şi tot atunci, cu lacrimi în ochi, artista dezvăluie preţul plătit pentru succes...

Podcastul „Cu ai mei!”, alături de apariția editorială a cărții „Fericirea nu costă nimic”, semnată de Iuliana Tudor şi lansată la Editura Univers, sunt două dintre proiectele cu care vedeta începe 2024, an în care aniversează 25 de ani de televiziune. 

Ce spune Iuliana Tudor despre schimbarea sa de look

Pentru noul său proiect în online, lansarea podcastului  „Cu ai mei!”, Iuliana Tudor apare cu un look nou, cu breton și se pare că a fost foarte admirată.

Pentru mediul online și în mod special pentru lansarea podcastului meu am ales să fac o schimbare, folosind bretonul”, ne-a mărturisit pentru Click!. Iuliana Tudor are o siluetă de invidiat. Vedeta s-a reapucat de pillates și face sport sub atenta supraveghere a unui antrenor personal.

După o lungă perioadă de pauză, mai precis după vreo 4 ani, timp în care am făcut mișcare acasă, dar nu coordonat alături de un profesionist, am reînceput pillates, fac și exerciții pentru întreținerea coloanei vertebrale având în vedere că statul pe tocuri creează probleme persoanelor  care de-a lungul anilor au o meserie solicitantă din punctul acesta de vedere. În rest, am mai spus, nu țin diete, nu folosesc produse pentru slăbit, e doar o moștenire genetică bună, o disciplină a meselor, a hidratării și a somnului. Și mai e ceva în plus, inima bună!”, ne-a mai povestit Iuliana Tudor.

„Vedeta populară”, din această primăvară  la TVR Folclor

Tot din această săptămână, grila de programe TVR Folclor s-a îmbogăţit cu talent-show-ul de folclor „Vedeta populară”: telespectatorii pot vedea sau revedea, de luni până sâmbătă, de la ora 21.00, toate sezoanele emisiunii realizate şi prezentate de Iuliana Tudor. Cel mai iubit talent show de folclor din România debuta în octombrie 2017 la TVR 1. Competiţia celor dornici să devină „Vedeta populară” a ajuns să numere, de atunci, nu mai puţin de 9 sezoane, iar mulţi dintre artiştii care au păşit pe această scenă şi-au făcut deja un nume în muzica populară. Pentru cei care îndrăgesc acest format de televiziune, dar şi pentru cei care nu au reuşit să vadă toate ediţiile acestui concurs de talente, TVR Folclor propune, din 26 februarie, integrala „Vedeta populară”.

În fiecare seară, de luni până sâmbătă, de la ora 21.00, emisiunea realizată şi prezentată de Iuliana Tudor ne poartă prin toate zonele ţării, cu cântecele, muzica şi oamenii lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net