Primul an în care Iuliana Tudor nu și-a sărbătorit ziua de naștere, în urma morții mamei sale. Cum a ales să petreacă această zi

Iuliana Tudor a ales să nu-și sărbătorească ziua de naștere pentru prima dată, după moartea mamei sale. Vedeta a decis să petreacă ziua într-un mod diferit. De asemenea, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Iuliana Tudor, primul an în care nu-și sărbatorește ziua de naștere / foto: arhiva Click!
Iuliana Tudor, primul an în care nu-și sărbatorește ziua de naștere / foto: arhiva Click!

În data de 8 noiembrie 2023, s-a stins din viață mama Iulianei Tudor, Elena Tudor. Avea 69 de ani împliniți, iar vedeta a reușit să îi fie alături celei care i-a dat viață în ultimele clipe. Anul acesta, Iuliana Tudor a ales să nu își sărbătorească ziua de naștere și a decis să petreacă această zi într-un mod diferit, acasă, alături de tatăl său și de familie.

Ea a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, mărturisind că simte în continuare prezența mamei sale și că îi este recunoscătoare pentru viață. De asemenea, a transmis mulțumiri tuturor celor care i-au trimis gânduri frumoase. În ciuda faptului că această zi este marcată de tristețe, a fost o ocazie  pentru ea de a se conecta cu familia și de a reflecta asupra valorilor esențiale în viață.

Iuliana Tudor: „Așa am simțit”

Este primul an în care, de ziua mea, nu îi pot spune mamei direct: «Mulțumesc pentru viață!» O fac, însă, oricum pentru că o simt alături! Anul acesta nu fac nimic special de ziua mea. Așa am simțit. Am ales sa stau acasă la tatăl meu și să ne bucurăm unii de alții în familie. Ce îmi doresc? Sănătate, pace, dragoste, oameni buni aproape și să pot oferi mereu bucurie prin ceea fac publicului meu drag! Atat! Vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Vă iubesc!”, este mesajul publicat de Iuliana Tudor, pe pagina sa personală de Instagram.

În data de 8 noiembrie 2023, mama ei, Elena Tudor, s-a stins din viață. Moartea a survenit brusc și total neașteptat, în urma unui stop cardiac. Mama Iulianei avea 69 de ani împliniți și nimic nu a prevestit această tragedie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net