Jador își șochează fanii cu dezvăluiri despre studiile sale: „Mă fac profesor universitar...”

17 iulie 2024 20:30   Vedete românești

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, își ia fanii prin surprindere cu o nouă dezvăluire legată de latura profesională. Ce a avut de declarat artistul și cu ce informație și-a mirat fanii, la scurt timp după ce i-a luat pe nepregătite cu anunțul separării de cea care urma să-i devină soție, Oana Ciocan. 

Dintotdeauna Jador a dat dovadă de curaj și asumare îndeosebi când a venit vorba despre viața personală. A avut o copilărie grea, dar a răzbit și a ajuns într-un punct în care alții doar visează să ajungă. Nu a renunțat la școală, dimpotrivă, se poate lăuda cu studiile pe care le are. 

Jador, noi dezvăluiri despre studiile sale

Jador și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că dorința cea mai mare a sa a fost aceea de a deveni profesor universitar. A urmat studiile de licență și de masterat, iar în 2019 se înscrisese și la doctorat, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. 

„Nu știu dacă știați, dar eu am vrut să mă fac profesor universitar. Am dat licența în 2017, am terminat masterul în 2019, m-am înscris la doctorat tot în 2019 și viața mi-a surâs și am ajuns pe Taraf TV. Sincer nu aș da niciodată ce am acum nici pentru postul decanului Facultății de Economie!”, a scris Jador pe Instagram.

Tatăl lui Jador, despre despărțirea dintre artist și Oan Ciocan

Jador a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat despărțirea de Oana Ciocan, femeia pe care o ceruse în căsătorie. Cu toate că mulți așteptau nunta cu entuziasm, tatăl său a simțit că ceva nu este în regulă. 

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. (...) Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o. Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală! Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubeste și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta”, a spus tatăl lui jador pentru playtech.ro.

Mai multe