Jador, la cuțite cu Ilinca Vandici! S-a aflat de ce s-a despărțit de Oana Ciocan: „Femeile au alte așteptări”

Despărțirea dintre Jador și Oana Ciocan a luat prin surprindere pe toată lumea, deși fanii se așteptau ca cei doi să facă nuntă cât de curând. Mulți au dezbătut acest subiect, printre care și Ilinca Vandici alături de Teo Trandafir. Cele două au abordat în emisiunea lor de la Kanal D subiectul despărțirii dintre Jador și Oana Ciocan, însă artistului nu i-a picat prea bine. Cele două prezentatoare TV au sugerat că manelistul are tendința de a a schimba rapid partenerele, menționând că este plin de „energie feminină”.

S-a aflat de ce s-a despărțit de Oana Ciocan
S-a aflat de ce s-a despărțit de Oana Ciocan

Jador la cuțite cu Ilinca Vandici

„Teo Trandafir: Deci tu ziceai că Jador este de energie feminină?

Ilinca Vandici: Da, știi de ce? Pentru că este….(n.r a dat de înțeles că zboară din floare în floare)”, au spus cele două prezentatoarele Kanal D.

Remarca făcută de Ilinca Vandici însă l-a supărat teribil pe Jador, mai ales că acum ceva vreme, vedeta l-a și invitat la ea la podcast. Evident, artistul nu a tăcut și i-a dat replica prezentatoarei. Manelistul, care s-a despărțit recent de Oana Ciocan, chiar dacă o ceruse în căsătorie acum câteva luni, afirmă că este un bărbat foarte responsabil, contrar percepției pe care o au ele despre el.

„Domnișoara sau doamna Ilinca Vandici, am văzut că ați spus despre mine că eu sunt într-o energie feminină. Îmi pară rău că aveți opinia asta, părerea asta. Să știți că nu este deloc așa! Un bărbat are grijă de familia lui și eu am grijă de familia mea, de toate familiile din jurul meu, de toți oamenii din jurul meu.” 

Cu această ocazie, manelistul a dat de înțeles că motivul despărțirii de Oana Ciocan a fost chiar faptul că nu prea stă pe acasă, fiind foarte ocupat cu munca. Acesta spune că femeile au alte așteptări, probabil acelea de a le fi aproape și de a petrece timp cu ele.

„Doar că… eu sunt mereu pe drumuri. Vezi?! Femeile au alte așteptări. Eu am niște lucruri de care trebuie să profit. Nu vă dau dumneavoastră explicații, doar că... să spuneți despre mine că sunt într-o energie feminină nu e tocmai plăcut”, a spus Jador în mediul online.

Culmea, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au mai spus că Jador încă nu știe ce vrea și că mai are nevoie de timp pentru a se „coace”.

„Ilinca Vandici: Eu nu am înțeles. A fost invitat la mine la podcast acum ceva vreme. Eu cred că el nu știe ce vrea. Eu după o oră de discuții nu am înțeles.

Teo Trandafir: Că n-ai fost atentă. Asta e!

Ilinca Vandici: Eram prinsă cu altele, într-adevăr (n.r. râde).

Teo Trandafir: Te gândeai la altceva. Eu când îți spun...

Ilinca Vandici: Eu cred că el nu știe ce vrea. El vrea, dar nu vrea de fapt. El ar vrea să fie, să facă, dar în egală măsură nu e pregătit pentru toți pașii aceștia: căsătorie, familie, copii. Frumusețe de fată, cum?

Teo Trandafir: Jador?! În crucea tinereții? Acum? Lasă-l să se coacă.

Ilinca Vandici: Îți dai seama ce gânduri și speranțe și-a făcut și Oana.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net