Oana Ciocan, iubita lui Jador, este însărcinată? Videoclipul care i-a pus pe fani pe gânduri

Șanse mari ca Jador să devină tătic? Cel puțin asta se întreabă fanii, după ce Alexandra Duli a publicat un videoclip pe pagina sa de TikTok. Oana Ciocan i-a pus pe jar pe internauți, dând de înțeles că așteaptă un copil.

Logodnica lui Jador, Oana Ciocan, este însărcinată? / foto: colaj Instagram
Logodnica lui Jador, Oana Ciocan, este însărcinată? / foto: colaj Instagram

Așteptăm sugestii de nume”, a scris Alexandra Duli în dreptul videoclipului publicat pe pagina sa personală de TikTok. A dat-o de gol pe logodnica lui Jador? Este Oana Ciocan însărcinată? Ei bine, până în acest moment cei doi nu au confirmat dacă vor deveni sau nu pentru prima dată părinți, dar, în timp ce unii fani susțin că este doar o glumă și că postarea a fost făcută doar pentru amuzament, alții s-au grăbit să-i felicite.

„Felicitări!!! Iacob, dacă e băiat, și Zoe, dacă e fată!”, „Chiar, Oana o să aibă un bebe?”, „Sarcină ușoară! Sănătate multă”, „Doamne ajută! Un copil e o binecuvântare”, „Să fiți sănătoși și fericiți, și dacă ești graviduță, să ai sarcină ușoară”, „Maria dacă e fată, Abel dacă e băiat”, „Să fie gemeni, fetiță și băiat”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la filmulețul publicat de Alexandra Duli pe contul său personal de TikTok.

„Am testat-o, frate! Am testat-o să văd dacă ...”

De câteva luni, Jador trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Oana Ciocan. Și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie, în Republica Dominicană, în luna martie a acestui an, atunci când cântărețul a ieșit din competiția „Survivor All Stars”, iar răspunsul iubitei sale a fost, bineînțeles, unul afirmativ. Între ei, lucrurile au evoluat foarte rapid, iar în urmă cu puțin timp au făcut cununia civilă. 

Invitat cu ceva timp în urmă în podcast-ul lui Jorge, artistul a mărturisit că a testat-o pe Oana Ciocan, la începutul relației: „Femeilor, oamenilor în general, nu doar femeilor, le plac banii. (…) Ne-am cunoscut, i-am spus că a mea casă este cu chirie, că studioul e cu chirie, că mașina este în rate, că tot ce am eu nu-i al meu și că am nevoie de bani. (...) Am testat-o, frate! Am testat-o să văd dacă ar sta cu mine așa, doar cu numele”, a povestit Jador, în podcast-ul „Vorba lu' Jorge”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
image
actualitate.net
image
actualitate.net