Despărțire șoc în showbiz! Jador și Oana Ciocan și-au spus adio

Ultima actualizare:

Despărțire șoc în showbiz! Deși toși credeau că în sfârșit și-a găsit aleasa inimii și că în curând se va pune la casa lui, Jador s-a despărțit de Oana Ciocan! Artistul a fost mai sincer ca nicioată și le-a confirmat fanilor pe rețelele de socializare că a decis să încheie relația cu iubita sa.

Despărțire șoc în showbiz! Jador și Oana Ciocan și-au spus adio
Despărțire șoc în showbiz! Jador și Oana Ciocan și-au spus adio

Despărțire șoc în showbiz! Jador și Oana Ciocan și-au spus adio

Păreau extrem de îndrăgostiți, iar el era 100% convins că o va lua de nevastă și că vor avea o frumoasă familie împreună. Iată însă că așteptările nu s-au potrivit cu realitatea, iar Jador și Oana Ciocan au decis să meargă pe drumuri separate. Jador a șters toate pozele cu logodnica sa de pe rețelele de socializare, iar asta a stârnit valuri printre fani. Pentru a pune capăt speculațiilor, artistul a intrat pe un live pe TikTok și, vizibil tulburat, a confirmat separarea de femeia iubită.

Cei doi foști concurenți de la Surivor All Stars s-au despărțit după doar câteva luni de relație, însă mereu se afișau ca fiind extrem de fericiți. Artistul spune că din cauza destrămării cuplului, a început să mănânce pe fond de stres.

Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult”, a declarat Jador, pe TikTok.

După această mărturisire, artistul a început să fredoneze o melodie cu versuri extrem de triste, semn că îi duce foarte mult dorul Oanei.

Noaptea nu am somn, că plâng de al tău dor./ Oare nu ți-e bine, te mai gândești la mine?!/ Nu mai am pe nimeni aproape de mine, te-am avut numai pe tine./ Cine te mai alintă sau măcar să spună la culcare noapte buna?”, sunt versurile pe care le-a fredonat Jador, în timpul live-ului de pe TikTok.

Culmea, familia lui Jador a simțit că ceva nu este chiar la locul său. Deși cântărețul a spus de multe ori că o iubește enorm pe Oana și că va merge cu ea la altar, tatăl lui nu era prea convins de acest lucru și considera că este probabil ca totul să fie ceva trecător.

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. (...) Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o. Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală! Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubeste și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta”, a spus tatăl lui jador pentru playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net