Jador, nemilos după despărțirea de Georgiana Elisei: «Nu o mai iubesc». Ce s-a întâmplat între cei doi

15 februarie 2022 19:00   Vedete românești

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști au tinerei generații. La doar 26 de ani, solistul are toate motivele să fie mândru datorită realizărilor sale. Are o carieră de succes și a strâns deja o avere considerabilă. Deși totul merge ca pe roate din punct de vedere profesional, Jador nu se simte pe deplin fericit. 

Jador a fost invitatul Roxanei Nemeș la podcastul pe care aceasta îl moderează. Artistul a vorbit despre prețul succesului și a declarat că uneori este deranjat atunci când citește titluri mincinoase despre viața sa personală. Este conștient că fiecare mișcare a sa este analizată de fani, iar speculațiile apar cu ușurință. 

Jador a discutat deschis și despre un subiect delicat. Despărțirea de prima sa iubită, Georgiana Elisei. Au avut o relație tumultoasă, cu multe despărțiti și împăcări, însă Jador este hotărât să nu-i mai acorde o nouă șansă, după cum a declarat. 

În ciuda faptului că o consideră o femeie extraordinară din multe puncte de vedere, Jador susține că o relație de lungă durată nu mai este posibilă lângă cea pe care o considera iubirea vieții sale. Jador i-a povestit Roxanei Nemeș că toate melodiile de dragoste pe care le-a scris până în prezent i-au fost dedicate Georgianei. 

Jador nu-și mai dorește o relație cu Georgiana

"Doar despre ea am cântat. Toate melodiile mele de dragoste sunt doar despre ea, despre calitățile ei ca femeie. Fizic nu o mai iubesc. Psihic, iubesc tot caracterul și sufletul ei, dar eu îmi doresc altfel de om lângă mine. Că tot veni vorba despre Georgiana, ea este o fată foarte mișto, pe care dacă aș vedea-o din nou, m-aș da iar la ea. Oficial sunt singur!”, a declarat Jador. 

Recent, Jador a intrat în atenția oamenilor legii după ce și-a parcat mașina neregulamentat. Vehiculul solistului a fost ridicat, iar Jador a fost nevoit să plăteascp o amendă de 1.000 de lei pentru fapta sa. 

Jador a devenit cunoscut de către public după ce a participat la emisiunea "Puterea Dragostei" de la KanalD. S-a lansat în industria muzicii, iar melodiile sale au fost foarte bine primite de către public. După participarea la "Ferma Vedetelor" a reușit să strângă banii necesari pentru a-și cumpăra un penthouse de vise. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Mai multe