Jorge, din nou pe masa de operație după Survivor All Stars 2024: „Ultimul an a fost foarte dur și cu multe încercări...”

20 martie 2024 9:21   Vedete românești

Nici bine nu s-a întors de la Survivor All Stars 2024 căci a și ajuns pe masa de operație! Jorge (41 de ani), căci despre el este vorba, nu se aștepta să reziste mai mult de 2-3 săptămâni în jungla din Dominicană deoarece genunchiul său nu era recuperat complet. A avut și acolo dureri după ce s-a accidentat și a ajuns din nou la bisturiu. S-a operat deja de aseară, pentru a doua oară la menisc, la piciorul stâng, și pare că totul a decurs bine. Ce a trăit, artistul a împărtășit cu fanii!

"Ce faci, Jorge? Bine, frate! Uite, m-am internat la spital. Vreau să mă operez la genunchiul stâng, la menisc, a doua oară, că m-am accidentat iar la Survivor. Ce să fac? De-ale vieții, de-ale Survivor-ului!", spunea Jorge aseară într-un clip postat pe Instagram și pe TikTok. Iar apoi, azi dimineață, artistul și prezentatorul TV s-a și postat, gata operat, de pe patul de spital, semn că nu a stat prea mult pe gânduri și a recurs la intervenția chirurgicală menită să-l facă să se simtă mai bine din punctul de vedere al sănătății!

"Am inima plină de fericire și recunoștință. Nu-mi vine să cred cât de fericit sunt după o operație. A doua la același menisc...Ultimul an a fost foarte dur și cu multe încercări...Am strâns mult din dinți la premiera musicalului "Mamma Mia", am plâns la Survivor, am tras mult cu recuperarea și meniscul nu a mai rezistat. Sunt acum pe patul de spital, am făcut primii pași la 7 dimineața și sunt ca un copil cu o jucărie nouă. Vreau să îi mulțumesc doctorului  Andrei Ioan Bogdan că mi-a dat așa încredere din prima și am mers câțiva pași acum. Asta nu e o reclamă, pur și simplu îl ador pe omul ăsta...Sănătate multă tuturor!

P.S.: Cârjele din poză le-am adus degeaba. Mi-a zis doctorul că îl fac de râs dacă mă vede cineva cu ele", a mărturisit Jorge, cu zâmbetul pe buze, de pe patul de spital.

S-a mai operat la genunchi anul trecut

Anul trecut, la sfârșitul lunii februarie, Jorge se opera la genunchi tot în urma unor probleme de sănătate suferite după participarea la Survivor!

Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa, mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârșit m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea. Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operația, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România.

A fost interesant că seara, după operație, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat “microbul”, povestea Jorge atunci într-un video pe care l-a postat pe canalul său de Youtube.

Mai multe