Larisa Drăgulescu a născut un băiețel! Ce nume i-a pus? Primele imagini cu bebelușul

13 septembrie 2023 7:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Larisa Drăgulescu a devenit mamă pentru a treia oară. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a născut, marți 12 septembrie, un băiețel sănătos tun, pe care îl va chema Cezar Andrei.

Larisa Drăgulescu (38 de ani) este în culmea fericirii. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a adus pe lume marți, 12 septembrie, un băiețel sănătos tun. Imediat după naștere, proaspăta mămică a găsit puterea să se fotografieze împreună cu bebelușul, pe patul de spital, și a postat, apoi, poza pe rețelele de socializare, mândră de fiul ei, căruia i-a ales și numele. Băiețelul se va numi Cezar Andrei.

„Bine ai venit pe lume, puiul nostru, Cezar Andrei!”, a scris Larisa Drăgulescu, în dreptul fotografiei cu fiul său nou-născut, pe care-l strângea la pieptul ei.

Larisa mai are doi copii din căsnicia cu gimnastul Marian Drăgulescu, Beatrice (în vârstă de 18 ani) și Richard (17 ani).

După cel de-al doilea divorț din urmă cu un an, viața roșcatei s-a schimbat radical. S-a mutat la Reșița unde și-a găsit sufletul pereche, pe actualul partener, care este, de altfel, și tatăl băiețelului ei. Bărbatul lucrează în domeniul IT și nu-ș dorește să devină cunoscut.

Larisa Drăgulescu deține, în prezent, un salon de înfrumusețare, și, de ceva timp, activează cu mare succes pe platforma pentru adulți, OnlyFans, de unde a obținut câștiguri substanțiale și chiar și-a cumpărat  o casă

Click! spune

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu, cei doi divorțând cu scandal. Împreună cu gimnastul, Larisa Drăgulescu are doi copii: pe Beatrice (18 ani) și Richard. După separarea de Marian Drăgulescu, aceasta și-a unit destinele cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani, dar de care a divorțat la finalul anului trecut, după doar un an și jumătate de căsătorie. Însă, iată că soarele a ieșit pe strada vedetei, iar acum iubește din nou.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

.

Mai multe