Laura Cosoi, apariție îndrăzneață la avanpremiera „Retreat Vama Veche”. Actrița, pusă la zid din cauza ținutei: „Ai fost respectată până acum!”

10 octombrie 2024 17:06   Vedete românești

Laura Cosoi a rupt gura târgului cu ținuta purtată pentru avanpremiera lungmetrajului „Retreat Vama Veche”. Actrița și-a făcut apariția cu o ținută care a furat privirile oamenilor, stârnind totodată și „furia” anumitor internauți. Cum au reacționat oamenii după ce au văzut ținuta vedetei. 

Actrița, care a născut pentru a patra oară în urmă cu doar trei luni, se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, pe care și-a expus-o purtând o ținută electrizantă! Vedeți fotografia din articolul de mai jos. 

Laura Cosoi, pusă la zid din cauza ținutei purtate 

Pe contul personal de Instagram, Laura Cosoi a prezentat ținuta pentru avanpremiera „Retreat Vama Veche”. Aceasta a optat pentru un look perfect: o little black dress, asortată cu o bluză fucsia.

Cu toate acestea, deși a avut o ținută curajoasă și adaptată tematicii celei mai recente producții cinematografice în care a jucat, a stârnit vâlvă și mari controverse pe internet. 

„Ai fost respectată până acum deoarece erai super integra și nu erai vulgară. Deja am remarcat ultimele tale ieșiri. De acolo aceste influențe? Păcat!” - a fost un comentariu ofensator primit de vedetă, care ulterior a fost criticat de alte păreri: 

„Cele care comentați aiurea despre ținută, uitați-vă la trailer și veți vedea că are legătură cu filmul. Nici nu cred că mai e necesar să mai spun că arată foarte bine oricum”, i-au luat apărarea fanele devotate.

„Bravooooo ție, Laura! Arăți bestial! Așa să te îmbraci de acum încolo, să înnebunească doamnele astea casnice care își dau cu părerea! Bravo ție!”, i-a scris o altă fană, pentru a apăra-o în fața celor care au considerat vulgară ținuta ei. 

S-a refăcut rapid după ultima naștere

Laura Cosoi a devenit mamă din nou la vârsta de 42 de ani. În urmă cu trei luni, vedeta a adus-o pe lume pe cea de-a patra fiică a sa, Aida. Trecând prin aceste nașteri, corpul vedetei pare că s-a refăcut destul de bine. Laura Cosoi nu face un efort supraomenesc pentru a-și recăpăta silueta, ci doar este atentă la ceea ce consumă. 

„Mai am până să mă refac complet. Îi dau organismului timpul de care are nevoie pentru a se reface. Nu țin cură de slăbire, fac exerciții de respirație, nu mănânc seara, încep să merg la sport.”, ne-a mărturisit actrița, în exclusivitate. 

Mai multe