Laura Cosoi, într-o formă de zile mari după cea de-a patra sarcina. "Nu mănânc seara, fac exerciții de respirație"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laura Cosoi (42 de ani) este o mămică fericită și norocoasă. Actrița a devenit mamă pentru a patra oară pe 29 iulie, atunci când a adus-o pe lume pe Aida.

Acasă își așteptau surioara mai mică celelalte trei fetițe ale vedetei, Rita, Vera și Lara, copii pe care Laura Cosoi îi are cu soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Cu toții sunt acum o familie frumoasă, fericită și completă.

"Sunt foarte norocoasă!"

Laura Cosoi și-a făcut săptămâna trecută apariția la un frumos eveniment monden, fiind într-o formă de zile mari, și a povestit pentru Click! cum se simte cu 4 fete acasă și cât de repede și-a revenit după cea mai recentă naștere.

Laura, ai revenit în forță! Te văd foarte energică după cea de-a patra naștere!

Am intrat destul de repede în pâine. Am energie pentru  tot ce urmează. Pe 18 octombrie vă așteptăm în cinema, la lansarea filmului Retreat Vama Veche. Am  reînceput filmările pentru emisiunea mea, "Vacanță de vedetă, spectacolele de teatru, m-am întors iar pe scenă, "Ghici cine te sună",  "Barza domnului ministru"... Nu mă menajez.

Micuța Aida, mezina familiei, cum este?

Sunt foarte norocoasă! Am un copil care nu plânge, foarte înțelegător. Aida este foarte cuminte, alăptată exclusiv. Pot să mai ies, cred că ține și de experiență. Aida și-a făcut singură programul deja.

Soțul tău, Cosmin, e de bază! El te ajută și cu cea mică?

Da, soțul meu stă cu toate cele patru fetițe, chiar și acum, ca eu să pot să fiu la acest eveniment. E foarte important pentru noi, actorii, să ne promovăm proiectele și să aflați cât mai multe chiar de la noi, actorii din Retreat Vama Veche despre acest film și despre faptul că va fi, în curând, în cinematografe.

Cum te simți acum, după cea de-a patra sarcina?

Mai am până să mă refac complet. Îi dau organismului timpul de care are nevoie pentru a se reface. Nu țin cură de slăbire, fac exerciții de respirație, nu mănânc seara, încep să merg la sport.

"A fost, cu siguranță, cel mai mare copil"

Știu că la un moment dat ai spus că aceasta a fost sarcina în care ai luat cele mai multe kilograme!

Da, așa este. Nu m-am cântărit și nu știu exact câte kilograme am luat dar a fost, cu siguranță, cel mai mare copil. Aida a avut la naștere 4, 100 kg, am avut și burta mai mare....

Cum se descurcă Laura Cosoi acum, ca mamă de 4 fetițe?

Nu pot să spun exact pentru că deocamdată ne calibrăm. Fetițele au primit-o pe Aida cu mare fericire. Este foarte cuminte, doarme și mănâncă. Celelalte trei fetițe mari sunt foarte prezente. Aida în acest moment are 4 mame. Se ocupă mult și mereu îi fac pe plac ca să nu mai plângă.

Cine duce fetele la școală sau grădiniță?

Cosmin le duce. Uite, Ada Condeescu se întâlnește în fiecare dimineață cu Cosmin în intersecție la Romană, la Victoriei... Cosmin duce copiii cu bicicleta și cu trăsurica... (râde)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro