Știi cine este fetița cu pampoane? Azi este mama a patru fete superbe care îi seamănă leit

 Fetița din imagine are azi 42 de ani. Este actriță de teatru și film și în anii 2000 a făcut senzație cu apariția sa în celebrul serial „La Bloc”. A trăit o poveste de iubire cu unul dintre cei mai iubiți artiști români. Azi, este căsătorită și recent a adus pe lume cea de-a patra fetiță, care îi seamănă foarte bine.

Cine este fetița cu pampoane

image

Anii au trecut și micuța din imagine nu mai poartă tampoane ci ține de mânuțe patru fetițe. Mama lor este Laura Coșoi, o femeie împlinită, iubită și fericită. Este una dintre cele mai frumoase actrițe din România, care permanent a fost în atenția presei.

Ținuta ei ireproșabilă a fost întotdeauna admirată.

Laura Coșoi. Foto: Instagram
Laura Coșoi. Foto: Instagram

O vreme a trăit o poveste de dragoste cu Smiley și toată lumea era sigură atunci că vor forma o familie. Dar fiecare avea, de fapt, un alt destin.

Laura l-a întâlnit pe Cosmin Curticăpean, un om de afaceri din Târgu Mureș, în vârstă de 46 de ani. Partenerul de viață al talentatei actrițe gestionează cinci firme, dintre care două activează în domeniul comunicațiilor cu operațiuni extinse în Germania și Austria.

Familia lor s-a îmbogățit aproape an de an, iar azi, cei doi sunt părinții a patru fetițe.

Rita, Vera, Lara și Aida

Laura Coșoi și soțule ei Cosmin Curticăpean sunt părinții a patru fetițe, Rita, Vera, Lara și Aida, cea mai mică venind pe lume la sfârșitul lunii iulie 2024.

„Eu am un univers din care nu prea mai apuc să ies, nu prea mai știu ce se întâmplă în afara vieții mele. Habar nu mai am de știri, de viață politică...Oare Iohannis mai e președinte?!?. Nu sunt indiferentă, ci pur și simplu nu am timp.

Trăiesc la maximum de intensitate toate lucrurile cu care mă confrunt zi de zi”, spunea Laura când aștepta venirea pe lume al celui de-al patrulea copil.

Recent, frumoasa actriță a dezvăluit că a fost deranjată de comentariile unora care i-au reproșat voalat că are prea mulți copii.

Laura Coșoi alături de soț și cele patru fetițe. Foto: Instagram
Laura Coșoi alături de soț și cele patru fetițe. Foto: Instagram

„Dacă mă mai întreabă cineva: «Gata, te-ai oprit?». Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun: «Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adică gata, adică nu mai faci!» A început să mă deranjeze puțin intruzivitatea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie superpersonală”, a declarat Laura Coșoi după cea de-a patra naștere, potrivit Ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lidia buble
image png
image png
alex bodi colaj instagram jpg
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Sophia Loren 88 (11) jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
image
actualitate.net
image
actualitate.net