Recunoști actrița din imagine? Este una dintre cele mai îndrăgite din România și a jucat în filme apreciate în ultimii ani

Ada Condeescu (36 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale momentului. Tânăra a filmat pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, care va avea premiera în luna octombrie a acestui an. Recent, actrița a răsfoit prin amintiri și a găsit o fotografie inedită din copilărie. 

Ada Condeescu la vârsta de 5 ani / Foto: Instagram
Ada Condeescu la vârsta de 5 ani / Foto: Instagram

Actrița Ada Condeescu, imagine adorabilă din copilărie

Ada Condeescu este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține admiratorii la curent cu mai multe activități din viața de zi cu zi. Cunoscută pentru rolul din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier” sau personajul pe care l-a interpretat în producția „Loverboy”, actrița se bucură de un succes uriaș în carieră și are o comunitate impresionantă de fani.

Recent, pe contul său oficial de Instagram, actrița a publicat o fotografie din copilărie, care a stârnit o serie multiplă de reacții din partea celor care o urmăresc. Se pare că pe atunci avea doar 5 ani și nu conștientiza că va avea un viitor atât de strălucit.

„Da, eu sunt! 5 ani”, a scris Ada Condeescu în descrierea fotografiei pe care a publicat-o pe Instagram.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar complimentele au curs lanț în secțiunea de comentarii.

„Foarte frumoasă”/ „Adorabilă”/ „Ce micuță erai”/ „Simpatică foc, în anii 90 probabil..”/ „Preferata mea, te ador” / „Tinerică și dulcică”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor Adei Condeescu.

Ada Condeescu, Laura Cosoi și Adela Popescu în filmul „Retreat Vama Veche”
Ada Condeescu, Laura Cosoi și Adela Popescu în filmul „Retreat Vama Veche”

Actrița va juca într-un film așteptat cu sufletul la gură

Filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase și distribuit de Vertical Entertainment, e plin de surprize și povești la malul mării și urmează să fie lansat în cinematografele din toată țara pe  18 octombrie. Actrița Ada Condeescu are un rol important în producția din care mai fac parte Laursa Cosoi și Adela Popescu.

„Cred că filmul acesta a ieșit așa de frumos și datorită legăturilor puternice dintre oamenii care au lucrat la el și a felului în care regizorul Petre Năstase a reușit să-i apropie pe toți”, descria actrița lungmetrajul Reatreat Vama Veche, într-un interviu acordat recent pentru Click!.ro.

„Viața mea s-a schimbat total”

Ada Condeescu  s-a căsătorit cu regizorul Cătălin Mitulescu în anul 2016, iar ulterior cei doi au devenit părinții a doi copii minunați, respectiv o fetiță și un băiețel.

„După ce am devenit mamă, viața mea s-a schimbat total, dar încerc să balansez totul. Să mă văd și cu prietenii, să existe cumva un soi de echilibru. Este foarte important interiorul pe care îl ai pentru că se reflectă foarte mult în comportamentul copiilor mai apoi”, a declarat actrița în urmă cu ceva timp.

Actrița mărturisea, la un moment dat, că fiica ei își dorește de la ea să joace în filme sau piese de teatru pentru copii.

„Filmele în care joc eu sunt 18+, la fel și spectacolul Acasă la Zoo, dar am reușit să îi mai iau la alte spectacole. Am fost și la Teatrul Ion Creangă, chiar și la Teatrul ACT când au avut un spectacol pentru copii. Îi iau destul de mult așa, prefer să fie spectatori deocamdată, nu sub lumina reflectoarelor.

Îi țin departe de lumea aceasta cât se poate. Ecaterina cel puțin își dorește foarte mult să fac un film pentru copii și dacă se poate să fac și un spectacol de teatru. Îmi spune asta cam o dată pe săptămână”, a mai dezvăluit Ada Condeescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net