Laura Cosoi, distrusă de durere! Ce a descoperit în casa mamei sale, când aceasta trebuia să-și sărbătoarească ziua de naștere

22 ianuarie 2024 7:25   Vedete românești

Sărbătorile care tocmai au trecut nu au fost deloc unele prea liniștite și fericite pentru Laura Cosoi, întrucât și-a pierdut mama chiar în dimineața zilei de 19 decembrie a anului trecut. De atunci, vedeta încearcă să se consoleze cu orice lucru care o aduce mai aproape de cea care i-a dat viață, Ligia Cosoi. 

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a fost mesajul publicat de Laura Cosoiu, în social media, atunci când a anunțat trecerea în neființă a mamei sale. 

Femeia ar fi trebuit să își celebreze ziua de naștere cu doar două zile în urmă, iar cu acest prilej fiica sa s-a deplasat în casa ei, acolo unde a deschis sertarul cu amintiri și a petrecut câteva clipe gândindu-se la mama sa. Atunci a fost momentul când, scormonind prin casa celei care i-a dat viață, Laura Cosoi a descoperit o fotografie demult uitată. 

Laura Cosoi: „Eram deja epuizată”

Îndrăgita artistă suferă enorm din cauza pierderii mamei sale, dar încearcă să își aline dorul prin tot felul de activități precum vizitele în casa ei, pentru a-și aminti de momentele frumoase:

„Ultima cafea acasă la mama. De ziua ei. Fără ea …”, a scris Laura Cosoi, în mediul online.

Recent, Laura Cosoi a mers în casa Ligiei, care trebuie să își sărbătoarească zilele trecute ziua de naștere, dar mare i-a fost mirarea când în locuință a găsit o fotografie veche, de ani de zile. Imaginea o ilustrează pe Rita, una dintre fiicele sale, și a fost făcută chiar de către Ligia Cosoi.

„Ziua Ritei, 1 an, la muzeul Antipa, când ne gândeam că va fi o vizită relaxantă, dar ea a început să meargă și să descopere lumea. Eram deja epuizată spre final! Mama mi-a făcut poza și am găsit-o printre cărți. Era printre momentele ei preferate”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară

În ciuda faptului că se confruntă cu o pierdere dureroasă, putem spune că viața i-a zâmbit din nou Laurei Cosoi, odată cu vestea că este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de actriță acum câteva săptămâni, pe Instagram, postând o fotografie cu noua burtică. 

Mai multe