Laura Cosoi, o graviduță sexy! A atras toate privirile într-o rochie de 50 de lei

15 aprilie 2024 6:34   Vedete românești

Laura Cosoi, una dintre cele mai frumoase graviduțe din showbiz-ul autohton, a reușit să întoarcă toate privirile purtând o rochie de doar 50 de lei. Aflată la un eveniment, prezentatoarea emisiunii „Viață de vedetă” a atras atenția cu rochia cu imprimeu floral și buline, astfel că nu puțini au fost cei care au întrebat-o de unde o are și cât a costat. 

  Actrița din „Retreat Vama Veche” și soțul ei, Cosmin Curticăpean se pregătesc să devină părinți pentru a patra oară, avându-le în prezent pe Rita, Vera și Lara. Și cu toate că ei cunosc deja sexul bebelușului care urmează să vină pe lume, și i-au ales și numele, aceștia au decis să-l dezvăluie abia după ce se va naște. 

Laura Cosoi: „Îmi mai lipsea coșul cu rufe, nu?”

  Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au mers în urmă cu o zi la o expoziție găzduită de Ambasada Italiei. Acolo, frumoasa actriță a purtat pentru a doua oară rochia cu imprimeu floral. A fost cumpărată la acest preț redus dintr-un outlet. Fotografiile de pe Instagramul actriței au primit peste 10.000 de aprecieri și comentarii

„Am cumpărat această rochie în urmă cu câteva săptămâni dintr-un outlet și a costat 50 de lei pentru că am prins-o la reducere. Vreau să vă spun că a trecut multă vreme de când am purtat o rochie care să mi se pară atât de feminină… sau poate este starea mea de spirit de acum. La evenimenul de aseară am avut dress code «italian touch» și m-am simțit ca o adevărată napolitană. Îmi mai lipsea coșul cu rufe, nu? (râde)”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Actrița a visat numele copilului 

În trecut, Laura Cosoi mărturisea că numele copilului l-a visat acum ani în urmă. Cum a decurs întreaga experiență:

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi, conform informațiilor din social media.

Mai multe