Lavinia Pârva, mai sexy ca niciodată! Soția lui Ștefan Bănică Jr. își pregătește corpul pentru vară. FOTO

28 mai 2024 9:37   Vedete românești

Lavinia Pârva, cea considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc, s-a apucat serios de treabă și își pregătește corpul pentru vară. Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a fotografiat în timpul antrenamentelor la sala de fitness și a lăsat la vedere silueta zveltă, întreținută cu multă muncă și răbdare. 

De-a lungul timpului, cântăreața a bifat nenumărate apariții care i-au evidențiat frumusețea și silueta. La cei 39 de ani ai săi și după ce a devenit mamă, Lavinia Pârva se mândrește în continuare cu o siluetă demnă de invidiat. 

Lavinia Pârva, imagini din sala de fitness

Lavinia Pârva dedică suficient timp și rețelelor de scocializare, acolo unde fanii așteaptă conținut de calitate din partea acesteia. Așadar, soția lui Ștefan Bănică Jr. a arătat cum își pregătește corpul pentru sosirea verii. Bruneta s-a fotografiat în timpul antrenamentelor, purtând vestimentație sport, care i-a pus în valoare corpul bine lucrat. 

Lavinia Pârva, secretul unei siluete de invidiat

În urmă cu ceva timp, Lavinia Pârva dezvăluia în exclusivitate pentru Click! faptul că îi place să aibă grijă de felul în care arată, și astfel că alimentația și sportul fac parte din viața ei. 

„Îmi place să am grijă de corpul meu iar pentru asta fac sport și sunt atentă la ce mănânc. Da, merg și la sală aproape zilnic. Am ținut și un regim alimentar atunci când am simțit că este cazul, dar în general sunt atentă la alimentație și încerc să nu mănânc după ora 18.00. Pentru a arăta bine pot să vă zic doar că trebuie să avem o gândire pozitivă, răbdare și multa iubire”, a declarat Lavinia Pârva pentru Click!  

De asemenea, bruneta nu neagă faptul că este o persoană pofticioasă, dar reușește să își înfrâneze poftele culinare. 

„Eu sunt o persoană foarte pofticioasă și în general îmi plac foarte mult dulciurile și am găsit o metodă astfel încât să îmi rezolv ambele probleme așa că m-am obișnuit să nu mănânc o prăjitură întreagă decât doar să gust și atât.

Îmi fac pofta apoi mă potolesc și încă un lucru foarte important la care țin mult este că nu mănânc seara după ora 18.00. Acest lucru m-a ajutat tot timpul să mă mențin în formă și să mă mențin bine”, a conchis pentru Click! Lavinia Pârva

Mai multe