Lavinia Pârva, dezvăluiri picante din relația cu Ștefan Bănică Jr. Ce spune cântăreața despre gelozie: „Niciodată nu m-a făcut să...”

Lavinia Pîrva (39 de ani) și Ștefan Bănică (56 de ani) sunt căsătoriți de mai bine de șapte ani, astfel că formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună, de asemenea, un copil, Alexandru. Recent, cântăreața a vorbit despre relația cu soțul ei, dezvăluind o serie de picanterii.

Lavinia și Ștefan / foto: Social media
Lavinia și Ștefan / foto: Social media

Focoasa brunetă nu s-a sfiit să vorbească despre căsnicia ei, abordând un subiect extrem de controversat: gelozia. A recunoscut că a învățat să-și controleze impulsurile și să învețe să trăiască cu ideea că soțul ei este considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din România. 

Lavinia Pârva: „Nu sunt o femeie geloasă” 

Afirmă soția lui Ștefan Bănică Jr., cu toate că nu îi este ușor să fie consoarta unui bărbat dorit de multe femei. Ce-i drept, mai spune ea, nici artistul nu i-a dat motive pentru care să-și facă griji. 

  „Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară. Acum, vă întreb pe voi! Credeți că am fi avut cum să avem o căsnicie dacă eram geloasă? Cum ar fi fost să stau mereu cu garda sus și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus astăzi în acest moment, în acest loc, împreună, cu un copil! Nu sunt o femeie geloasă, dar și datorită comportamentului soțului meu! Niciodată nu m-a făcut să simt ceva ce m-ar fi putut deranja” – a declarat Lavinia Pîrva, pentru ego.ro.

Nu se lasă afectată de „gura presei și a oamenilor” 

Celebritate atrage după sine plusuri și minusuri, iar Lavinia Pârva a simțit pe propria piele neplăcerea sentimentului trăit atunci când numele ei a apărut de multe ori pe primele pagini ale ziarelor. A știut însă care este adevărul despre ea.

  „Pentru mine a fost destul de greu în urmă cu ceva ani să văd că sunt foarte des pe prima pagină a ziarelor cu o etichetă care nu era a mea! Nu am simțit niciodată nevoia să mă justific în niciun fel pentru că am realizat de pe atunci că este în zadar! Niciodată nu o să pot să închid gura lumii și presa caută senzaționalul! Am considerat că întotdeauna adevărul o să iasă la iveală dacă trebuie” – a adăugat artista, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net