Soția lui Ștefan Bănică Jr., luată în vizor că s-a îngrășat, după ce a apărut într-o ținută sexy: ,,Serios acum, rupi podeaua”

Lavinia Pârvă, soția cunoscutului artist Ștefan Bănică Jr., a fost recent subiectul unor comentarii critice pe rețelele de socializare după ce a apărut într-o ținută sexy de culoare violet royal pe Instagram. Deși mulți au apreciat această apariție îndrăzneață, unii internauți au remarcat că Lavinia pare să fi luat câteva kilograme în plus.

Lavinia Pârvă. Foto: arhiva.
Lavinia Pârvă. Foto: arhiva.

Fanii o critică pe Lavinia Pârvă pentru aspectul său: ,,Serios acum, rupi podeaua"

https://www.instagram.com/reel/C6ImjI5I_RQ/?igsh=enJvOG9reWI0dnY5

Filmulețul postat de Lavinia Pârvă pe pagina sa de Instagram a stârnit un val de comentarii, iar unul dintre urmăritorii săi a scris: ,,Serios acum, rupi podeaua". Această remarcă este o aluzie la aspectul fizic din prezent al Laviniei. Internauții susțin că se vede cu ochiul liber faptul că soția lui Ștefan Bănică Jr. nu mai are silueta de altădată.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr., de 8 ani împreună

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi artiști formează o familie frumoasă alături de fiul lor, Alexandru, în vârstă de 8 ani, iar viața lor personală este deseori subiect de interes pentru admiratorii lor.

Recent, Lavinia Pîrva a făcut câteva declarații sincere despre gelozie și relația lor solidă. Artista a subliniat faptul că încrederea și respectul reciproc sunt elemente de bază în căsnicia lor, și că lipsa geloziei a fost unul dintre pilonii care au consolidat legătura lor.

"Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară. Acum, vă întreb pe voi! Credeți că am fi avut cum să avem o căsnicie dacă eram geloasă? Cum ar fi fost să stau mereu cu garda sus și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus astăzi în acest moment, în acest loc, împreună, cu un copil!", a mărturisit Lavinia.

Lavinia a vorbit și despre creșterea fiului lor, evidențiind felul în care cei doi părinți își echilibrează stilurile de educație. "Eu sunt cea care zice da cel mai repede, iar tati este mai greu de convins! Este un echilibru extraordinar! Chiar zilele acestea discutam despre acest subiect. Eu sunt cea care are mai multă răbdare, poate sunt mai permisivă!", a adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net