Lidia Buble, în doliu. „Când ți-am cântat ultima dată, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer”

22 septembrie 2024 10:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreața Lidia Buble și cei 11 frați ai ei trec prin momente dificile. Bunicul lor „de poveste”, cum l-a numit vedeta, a încetat din viață. Lidia și una dintre surorile ei au scris cuvinte emoționante pe rețelele sociale. Artista și-a însoțit mesajul cu o fotografie în care apare alături de bunicul ei.

„Bunicul meu de poveste”

Sunt momente dureroase pentru Lidia Buble și familia sa. Bunicul, despre care ea a vorbit mereu cu admirație, s-a stins din viață.

Vestea dureroasă a fost anunțată de cântăreață, sâmbătă, printr-un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Bunicuțul meu de poveste”, a scris Lidia Buble, în dreptul unei fotografii cu bunicul ei.

Un mesaj plin de emoție a transmis și sora Lidiei, Lorena. Și ea a postat în mediul online o poză alb-negru cu bunicul. 

Iubitul meu Bunu… când ți-am cântat ultima dată cu surorile mele, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer.

Acum auzi cu adevărat voci de îngeri și sper că zâmbești mai larg ca niciodată!

Și dacă când eram micuță mă străduiam să îți păstrez un loc la masă lângă mine… acum stai la masă cu cel mai scump și mai prețuit de noi toți, Domnul Isus!”, a scris Lorena, sora Lidiei Buble, pe InstaStory.

Solista vine dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii, șase frați și patru surori. Între primul și cel mai mic dintre copii este o diferență de 26 de ani.

Lidia este singura din cei 11 frați care încă nu este căsătorită.  

Lidia Buble, sancționată de poliție

Vestea pierderii buniciului său vine la o zi după ce Lidia Buble a rămas fără permis. Vedeta a fost prinsă de polițiști după ce nu a acordat prioritate într-o intersecție. Artista a primit o amendă de 990 de lei și a rămas și fără permisul de conducere.

Permisul de conducere al cântăreței a fost suspendat pentru o perioadă de 60 de zile.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Având în vedere faptul că în intersecţia în care circula aceasta a efectuat virajul la stânga şi nu a respectat obligaţia de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Mai multe