A fost la un pas de închisoare, dar nu s-a liniștit! Lidia Buble ar fi rămas din nou fără permis

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Polițiștii din București au amendat și lăsat fără permis de conducere o femeie în vârstă de 31 de ani. Conform surselor Click!, cea care a întâmpinat probleme cu legea a fost nimeni-alta decât cântăreața Lidia Buble. Informația completă o găsiți în articol. 

Lidia Buble a rămas fără permis de conducere / foto: Social media
Lidia Buble a rămas fără permis de conducere / foto: Social media

Potrivit surselor Click!, Lidia Buble s-a ales din nou cu permisul de conducere suspendat, după ce nu a acordat prioritate în trafic. Oamenii legii au lăsat-o fără permis de conducere și i-au aplicat o amendă de peste 900 de lei. 

Lidia Buble a gafat-o din nou! 

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de Click!, cântăreața a rămas fără permis de conducere din cauza unei greșeli banale, pe care oamenii legii din Capitală nu au trecut-o cu vederea. 

Artista nu ar fi acordat prioritate mașinilor care circulau din partea dreaptă, iar polițiștii au aplicat legea. Așadar, pe data de 20 septembrie, în jurul orei 18:50, pe raza sectorului 1 din Capitală, Lidia Buble ar fi rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile, amendată totodată cu suma de peste 900 de lei, potrivit adevarul.ro.

Ce problemă cu legea a avut în trecut Lidia Buble 

Cântăreața nu se află la prima abatere, și amintim faptul că în luna februarie a anului 2021, artista a fost acuzată că a mituit doi polițiști de la Rutieră, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. 

În decursul anului trecut, Lidia Buble a fost condamnată de Curtea de Apel din București la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul în care a fost trimisă în judecată de DIICOT. 

Inculpata a recunoscut comiterea faptei încă de la momentul audierii sale în calitate de suspect. Aceasta a confirmat faptul că, la data de 15.02.2021, a fost oprită în trafic, în jurul orelor 03,00, de o patrulă de poliţie compusă dintr-un bărbat şi o femeie, ea ieşind dintr-o benzinărie MOL de lângă blocul său, iar în prealabil consumase un pahar cu şampanie.

A mai arătat că a fost oprită la semafor, imediat după ce a ieşit din benzinărie, spre dreapta, circa 50 metri, iar lucrătorul de poliţie, care avea în jur de 30 de ani, i-a bătut în geam solicitându-i să predea documentele pentru control, precum şi declaraţia pe proprie răspundere, fiind în perioada pandemiei şi a restricţiilor.

Nu a avut declaraţia pe proprie răspundere asupra sa şi nici permisul de conducere, iar la momentul respectiv vorbea la telefon, pe speaker, cu o cunoştinţă”, se arată în documentele prezentate instanţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
laura cosoi eleva jpg
image png
image png
alex bodi colaj instagram jpg
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Sophia Loren 88 (11) jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
image
actualitate.net
image
actualitate.net