Lidia Buble, diagnostic grav din partea medicilor! Ce se întâmplă cu artista: „N-am vești bune...”

Lidia Buble, (31 ani) diagnostic grav din partea medicilor! Lidia Buble a dezvăluit că a fost diagnosticată cu psoriazis acum doi ani. Îndrăgita artistă a povestit cum a ajuns să consulte cel mai bun dermatolog din Viena, Austria, și cum a dezvoltat această afecțiune. Într-o postare pe Instagram, cântăreața a menționat că inițial nu dorea să vorbească public despre experiența sa, dar a făcut-o la sfatul tatălui ei, în speranța că va putea ajuta alte persoane aflate în aceeași situație.

Lidia Buble, diagnostic grav din partea medicilor
Lidia Buble, diagnostic grav din partea medicilor

Lidia Buble, diagnostic grav din partea medicilor! Ce se întâmplă cu artista

În urmă cu aproximativ 2 ani de zile pe pielea mea au început să apară niște pete foarte ciudate. Arătau ca niște eczeme roșii, de cele mai multe ori mă mâncau, se extindeau din ce în ce mai mult, îmi apăreau din ce în ce mai multe. Nu am băgat de seamă în primele luni, m-am gândit că e o alergie. Am ignorat total situația. Dar a început să se înrăutățească, au început să-mi apară pe față, pe tot corpul, am zis că este cazul să mă duc la un dermatolog să văd care e situația pentru că nu mi se părea normal ce se întâmplă cu pielea mea. Am mers la un dermatolog, mi-a prescris 2-3 creme, mi-a zis să mă dau o perioadă cu ele, mi-a dat și niște pastiluțe pentru alergii, dar nu s-a întâmplat nimic”, a povestit Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

„Și apoi zice… N-am vezi bune pentru tine. Rezultatul spune că psoriazis a zis. Mi s-au tăiat picioarele de la jumătate. Deci, efectiv, nu-mi venea să cred. Aici aveam nod în gât și mi-au sărit așa lacrimile din ochi. Iar mă emoționez pentru că-mi aduc aminte că n-am primit deloc bine vestea asta și zice… „Moștenești pe cineva din familie?” Domnul doctor, eu din câte știu, zic, nu, la mine, familie toți sunt sănătoși tun, zic, nu, n-are nimeni nimica. Nu știu. „Ai trecut printr-o perioadă mai grea în ultima vreme?” Și zic, da. Atunci înseamnă că ți-o ieșit pe fond de stres. Din cauza supărărilor, ce probleme ai avut tu, ți s-a declanșat psoriazis. Nu vă spun acum despre ce este vorba, probabil că la un moment dat o să vă povestesc despre acele supărări la care mă refer acum.”, a mai spus artista în mediul online.

Aceasta a fost chiar și în Viena pentru a cere sfatul medicilor. În cele din urmă, întoarsă în România, Lidia a început să folosească cremele prescrise, dar acestea nu aveau efect. Petele continuau să apară. Când a realizat că situația nu se îmbunătățește, a decis să le povestească părinților despre problemele ei. Tatăl ei s-a rugat intens pentru ea după ce a aflat vestea și culmea, vedeta spune că din acel moment petele au început să îi apară tot mai puțin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
maluma 5 jpg
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, le-au fost alături Andei Adam și lui Joseph, la nunta lor de sâmbătă trecută
iulia vantur salman khan jpg
banner chef florin dumitrescu
banner oana roman png
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net