Loredana Groza a purtat o curea cu mesaj obscen. Ce scria pe cataramă: „Exact ca pentru o doamnă”

24 septembrie 2024 12:15   Vedete românești

Loredana Groza (54 de ani) se numără printre cele mai îndrăgite artiste din România, dar totodată și printre cele mai controversate vedete din showbiz. De curând, artista a lăsat internetul cu gura căscată, după ce s-a afișat în timp ce purta o curea cu mesaj obscen. Fanii au pus-o la zid. 

Mesajul obscen pe care Loredana Groza îl are scris pe curea

Loredana Groza este una dintre divele lipsite de inhibiții, iar asta a dovedit-o de nenumărate ori prin aparițiile sale îndrăznețe. Artista și-a obișnuit fanii cu cele mai sexy și provocatoare fotografii, de-a lungul timpului, însă acum a atras atenția tuturor printr-un detaliu neașteptat. Blondina s-a lăsat fotografiată în timp ce purta o curea, pe care scrie „pussy”, cuvânt care, desigur, nu mai are nevoie de traducere.

Nu numai că a stârnit o mulțime de comentarii negative pe internet, dar a devenit și un real subiect de bârfă în spațiul public.

Celebra cântăreață s-a afișat îmbrăcată într-o ținută oversize, compusă dintr-o jachetă multicoloră, un top nude și o pereche de blugi fancy, însă mesajul de pe catarama curelei rămâne cel mai piperat detaliu din întreaga sa garderobă. Loredana Groza s-a plimbat pe străzile din America, mai exact, din New York, unde se pare că se simte de minune, conform descrierii aflate în dreptul imaginilor. 

„Inima mea va fi pentru totdeauna în New York”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Cum au reacționat internauții

Cei care au observat mesajul scris pe catarama curelei purtate de Lore, au stârnit un adevărat val de reacții negative. Mulții dintre aceștia au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au atras atenția vedetei în mod ironic, în timp ce alții s-au amuzat copios pe seama acesteia. 

„Cureaua aia face tot”/ „Foarte frumos doamna Loredana, dar cureaua...”/ „Frumoasă curea, exact ca pentru o doamnă”/ „Doamna Lori, aveți vreo 16 ani de v-ați îmbrăcat așa...?”/ „Ce splendid... drăguț pentru o doamnă să poarte așa ceva” / „Frumos ați inspirat generația de azi cu un asemenea accesoriu”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, la postarea Loredanei Groza. 

Mai multe