Loredana Groza, imagine superbă la brațul lui Alain Delon. Ce mesaj a transmis artista după moartea celebrului actor francez: „L-am adorat”

Ultima actualizare:

Alain Delon a decedat ieri, pe 18 august, la vârsta de 88 de ani. Celebrul actor francez s-a confruntat cu o boală nemiloasă, iar în cele din urmă a pierdut lupta cu viața. Vestea a venit ca un fulger, atât pentru membrii familiei sale, cât și pentru cei care l-au îndrăgit.

Alain Delon s-a stins din viață la 88 de ani din cauza unei forme agresive de cancer limfatic
Alain Delon s-a stins din viață la 88 de ani din cauza unei forme agresive de cancer limfatic

Alain Delon s-a stins din viață la 88 de ani din cauza unei boli crunte

Alain Delin s-a stins din viață în locuința sa din Douchy, Franța. În 2019, actorul a fost diagnosticat cu limfom, o formă severă și agresivă de cancer al sistemului limfatic. Unul dintre cei mai emblematici actori ai cinematografiei franceze s-a stins din viață, în acele din urmă, înconjurat de cei 3 copii ai săi.

„Alain Fabien, Anouchka, Anthony şi (câinele său) Loubo sunt profund întristaţi să anunţe decesul tatălui lor. Acesta s-a stins din viaţă în linişte în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi şi de familia sa. (…) Familia sa vă roagă să îi respectaţi viaţa privată în această perioadă de doliu extrem de dureroasă”, scrie în comunicatul familiei.

„De când l-am văzut prima dată...l-am adorat”

După anunțul morții sale, Loredana Groza a ținut să transmită public un mesaj pentru a-și exprima regretul. Artista a publicat chiar și o fotografie în care apare alături de celebrul actor, pe care a avut onoarea să îl cunoască personal în anul 2017.

„Am avut marele privilegiu să-l cunosc pe Alain Delon în 2017. De când l-am văzut prima dată într-un film l-am adorat! Talentul, ochii, vocea, zâmbetul irezistibil au fascinat și inspirat atât de mulți oameni din întreaga lume. Condoleanțe iubitei sale, fiului său @therealanthonydelon. Adio Maitre RIP”, a fost mesajul scris de Loredana Groza pe Instagram.

Loredana Groza alături de Alain Delon / Foto: Instagram
Loredana Groza alături de Alain Delon / Foto: Instagram

Alain Delon și-a dorit să fie înmormântat la Douchy, Franța, acolo unde și-a trăit aproape întreaga viață. De asemenea, acesta și-a dorit ca ceremonia să se desfășoare discret, fără omagii naționale sau evenimente funerare publice. Totodată, înainte să își dea ultima suflare, actorul francez le-a spus apropiaților că vrea ca la funeralii să fie prezenți și cei 35 de câini ai săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net