Luminița Anghel spune adevărul despre operațiile estetice: „Nu sunt de acord cu modelele false pe care le au tinerele din ziua de azi”

23 octombrie 2024 10:02   Vedete românești

Luminița Anghel, una dintre cele mai cunoscute cântărețe româneși, mărturisește că este adepta operațiilor estetice, dar spune că și îngrijirea tenului joacă un rol mult mai important. Cum reușește să se mențină artista, a povestit chiar ea în cadrul celui mai recent interviu oferit presei. 

Vedeta reușește să aibă grijă de frumusețea pielii și sănătatea acesteia printr-o serie de trucuri de la care nu se abate niciodată. Ea a povestit și cum reușește să își mențină silueta, mai ales după cele 35 de kilograme pe care le-a slăbit. 

Luminița Anghel: „Nu sunt de acord cu modelele false”

Cântăreața a povestit faptul că este adepta operațiilor estetice și știe cât de important este pentru ea, fiind persoană publică, să aibă apariții ireproșabile. Nu susține însă noua modă de „înfrumusețare” la care apelează foarte mult persoane tinere, care ajung să arate „fals”, de nerecunoscut. 

„Da, sunt adepta intervențiilor estetice de bun-simț, care să nu mă facă de nerecunoscut. Consider că orice femeie trebuie să se simtă bine în pielea ei, dar mai ales ca artist trebuie să faci tot ce îți stă în putință să arăți cât mai bine. Nu sunt de acord cu modelele false pe care le au tinerele din ziua de azi și cu atât mai mult cu faptul că părinții susțin financiar intervenții făcute mult prea devreme pentru vârsta lor și fără o necesitate reală. Folosesc măști hidratante, tip șervețel, care sunt la îndemâna oricui din punct de vedere financiar, folosesc fiole hidratante, creme de față făcute în farmacie, nu mă culc niciodată machiată.”, a declarat Luminița Anghel, într-un interviu viva.ro

„Nu gătesc dulciuri în casă” 

După ce a slăbit un număr considerabil de kilograme, Luminița Anghel este extrem de atentă la alimentația sa. Reușește să își înfrâneze poftele culinare, mai ales că este pasionată de gastronomie. Ce îi place vedetei să gătească. 

„Este știut deja că îmi place să gătesc, experimentez tot timpul rețete noi, îmi place să gătesc pentru prieteni și să organizez mese prin care să-i surprind culinar. Specialitatea mea sunt ciorbele și pastele. Nu gătesc dulciuri în casă, nu mi-am pierdut niciodată timpul să învăț rețete complicate de dulciuri, însă mă descurc destul de bine cu gogoșile, clătitele și brioșele.”, a mai spus cântăreața, pentru sursa citată. 

Mai multe