Luminița Anghel s-a operat de menisc! Artista se află acum în plină recuperare! „Lucrurile merg spre bine"

Din ce în ce mai multe vedete au probleme de sănătate și recurg la operații la picior.

După Dorian Popa, Elena Merișoreanu, Constantin Enceanu, Jorge și multe alte persoane publice care au avut probleme cu picioarele, a venit și rândul Luminiței Anghel (55 de ani). Artista s-a operat de menisc și este în curs de recuperare, fiind acum încântată că totul decurge așa cum trebuie. La recomanarea bunei sale prietene și colege de scenă, Monica Anghel, Luminița Anghel a descoperit o clinică pentru recuperarea după operația la genunchiul drept.

„Am început de ceva vreme să fac recuperare pentru genunchiul operat. Încet, încet lucrurile merg spre bine. Nu este ușor, dar voința este ceea ce contează cel mai mult. Delia Bicuti este cea care a făcut posibil acest lucru, în clinica pe care o păstorește. Este caldă și blândă și ne-am împrietenit rapid. Mulțumesc Sury Monica Anghel, pentru recomandare!", a povestit Luminița Anghel pe social media.

Artista s-a dat pe mâinile unui medic în care a avut încredere și astfel și-a făcut curaj să facă și intervenția de care avea nevoie la picior, mai precis la genunchiul drept, acolo unde avea o leziune complicată la meniscul extern/intern.

„Vara trecută am cunoscut un doctor ortoped care mi-a câștigat încrederea prin modul de abordare și profesionalismul cu  care mi-a examinat o problemă de sănătate. După multe investigații am hotărât că doar pe mâinile lui mă pot lăsa. Medicul ortoped Florin Blaga m-a operat joi dimineață de o complicată leziune la meniscul extern/intern, la genunchiul drept. Sunt foarte încântată de alegerea făcută și știu că mă voi recupera curând", a povestit Luminița Anghel în mediul online în luna februarie, atunci când a luat hotărârea unde să facă intrevenția chirurgicală.

Cântăreața a decis să se opereze la menisc la Spitalul Militar Avram Iancu din Oradea. Acum, Luminița Anghel este foarte conștiincioasă cu perioada de recuperare care este posibil să dureze câteva săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net