Mădălina Ghenea, cea mai sexy apariție a verii! A renunțat la lenjerie intimă, iar fanii vedetei au luat-o razna

7 iulie 2023 19:28   Vedete românești

Românca ajunsă celebră peste hotare continuă să șocheze cu cele mai sexy apariții. Recent, s-au creat controverse pe tema purtării lenjeriei intime la premiera filmului „Deep Fear”, în care Mădălina Ghenea joacă.

Frumoasa actriță a atras toate privirile asupra ei la premiera filmului în care joacă. În ciuda frumuseții ei, Mădălina Ghenea a dat dovadă de multă îndrăzneală, după ce a renunțat la lenjeria intimă pentru a îmbrăca o rochie albă, cu mai multe decupaje.

Mădălina Ghenea, apariție senzațională la premiera filmului „Deep Fear”

Cum deja ne-a obișnuit, actrița este adepta aparițiilor excentrice. Pentru debutul filmului în care este protagonistă, a ales să iasă în evidență printr-o rochie albă pe care a purtat-o, mulată pe corp și cu mai multe decupaje. Această ținută necesita renunțarea la lenjeria intimă.

Mădălina Ghenea, a stârnit admirația fanilor 

Frumoasa româncă a fost însoțită la premiera filmului de către actorul Ed Westwick, cunoscut ca Chuck Bass din serialul „Gossip Girl”. Evenimentul a avut loc la Festivalul Mediterrane din Malta, de unde a postat în social media mai multe fotografii.

Fanii și-au exprimat părerea și aprecierea atât față de ea ca și actriță, cât și ca femeie, prin intermediul rețelelor de socializare:

Fanii au lăudat-o pe actriță pentru curajul ei. „În ultima poza, în care ți se văd pătrățelele… aia e artă. Felicitări antrenorului sau nutriționistului tău, dacă ai unul. Așa rezultat necesită multă muncă”, „Cea mai frumoasă femeie din lume”, „Dumnezeule! Absolut cea mai frumoasă femeie care a existat vreodată pe fața pământului. Nu mi-o pot imagina pe Afrodita sau pe Cleopatra nici măcar pe aproape, Doamne, iar acum ți-ai transformat corpul într-o sculptură”, „Nu pot decât să observ cum te privesc ceilalți… cu admirație, cu părere de rău, cu invidie, ce să mai.. i-ai pus într-o situație dificilă pe toți! Ești o minune de femeie!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Mai multe