Mădălina Pamfile, fosta asistentă a lui Capatos, prinsă băută la volan. Polițiștii au încătușat-o după ce ar fi devenit agresivă

5 octombrie 2024 10:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălina Pamfile (31 de ani) fosta parteneră a lui Radu Mazăre a fost prinsă la volan sub influența alcoolului. După ce a fost testată cu aparatul etilotest de către polițiști, aceasta a devenit agresivă, motiv pentru care oamenii legii i-au pus cătușele și au dus-o la sediul INML pentru probe, conform surselor Click!.

Mădălina Pamfile a condus sub influența alcoolului

Mădălina Pamfile a fost depistată de polițiști în timp ce conducea beată, iar în urma efectuării unui etilotest, fostei asistente TV i s-a descoperit 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fosta iubită a lui Radu Mazăre ar fi devenit agresivă, iar organele de poliție au fost nevoite să o imobilizeze, punându-i cătușele. Mai mult, acesteia i-a fost întocmit dosar penal. Important de menționat este faptul că înainte să se întâmple incidentul, vedeta a publicat mai multe imagini dintr-un club din Capitală.

„La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Polițiștii ajunși în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o  persoană de sex femeiesc.

Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecția sa, cât și a polițiștilor, s-a procedat la folosirea forței și imobilizarea acesteia.  În continuare, femeia a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost deschis dosar penal în care cercetările sunt efectuate in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 Cod penal”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Mai multe