Ce mai face „eleva lui Mazăre”? A incendiat plaja cu formele ei!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

„Eleva lui Mazăre” arată trăsnet, la 33 de ani! Mădălina Pamfile a fost surprinsă, week-end-ul trecut, pe plajă la Mamaia în ipostaze de infarct. Fosta asistentă tv, care este în prezent măritată și are două fetițe, are un trup fără cusur, exact ca pe vremea când făcea furori pe podium. 

Mădălina Pamfile arată și la 33 de ani ca la 20! Supra-numită în trecut „eleva lui Mazăre”, Mădălina s-a făcut fată de casă. S-a măritat cu un albanez putred de bogat, cu care are deja două fetițe. 

În timp ce soțul milionar e mai mult plecat peste mări și țări, Madalina stă împreună cu fetițele lor în țara natală, România. 

Mădălina Pamfile: „Eu stau în România cu fetițele. Ele mă țin în formă! Nu mă gândesc la al 3-lea copil”

În week-end-ul de Sfânta Maria, Mădălina a mers la mare, însoțită de o bună prietenă. Cele două au ieșit la o ședință de bronzat pe o plajă de fițe din Mamaia, unde au făcut furori. 

Aflată intr-o formă maximă, „eleva lui Mazăre” s-a dovedit a fi la fel de lipsită de inhibiții ca-n tinerețe, atunci când făcea ravagii pe podiumul de prezentare. 

Mădălina are un trup fără cusur și fără pic de celulită, la 33 de ani. Bruneta și-a etalat talia de gazelă într-un costum din două piese negru, care-i venea turnat pe pielea bronzată.

Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit secretul său, la 33 de ani.

„Eu stau în România cu fetițele, în mare parte. Copiii mă țin în formă, mă pun în mișcare destul de mult!

Am ajutor cu cele mici. Momentan, nu mă gândesc la al 3-lea copil”, a declarat Mădălina Pamfile, în exclusivitate pentru Click!

Mădălina Pamfile s-a cununat civil pe yacht, în Dubai, de Ziua Îndrăgostiților 

Mădălina Pamfile (33 de ani) este cunoscută în showbiz drept fosta „elevă a lui Radu Mazăre”. Fosta asistentă tv s-a cununat civil, anul acesta,  chiar de Ziua Îndrăgostiților, la Dubai, cu tatăl fetițelor sale, un milionar albanez. 

„Evenimentul a fost foarte restrâns și intim. A fost doar cununia civilă. Am vrut să ne bucurăm de moment. Am dat o petrecere restrânsă pe yacht”, a spus atunci Mădălina, pentru Click! 

Fosta asistentă de televiziune a făcut atunci doar cununia civilă, însă nu și pe cea religioasă, cei doi fiind de religii diferite. 

 „Evenimentul a fost organizat pe repede înainte. Rochia am cumpărat-o din Dubai, într-o oră și jumătate am și luat-o. 

Soțul meu nu-și dorește să apară în presă, nu e persoană publică. E discret cu viața personală, de aceea nu am vrut să postam imagini împreună, cu chipul lui. 

Noi avem religii diferite și nu am vrut să ne complicam să facem o cununie religioasă. E posibil însă să facem o nuntă mult mai mare în viitor, chiar în România. În prezent, noi locuim peste tot, mare parte a timpului însă în România. 

A fost o cununie civilă care este recunoscută peste tot în lume. Nu știu cât a costat soțul s-a ocupat”, a spus Mădălina Pamfile, la Antena Stars. 


 Mădălina Pamfile s-a născut în Gugești, județul Vrancea. S-a remarcat în postura de asistentă TV în emisiunea lui Dan Capatos, “Un Show Păcătos”, de la Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro