Mădălina Pamfile s-a măritat pe yacht, în Dubai. De ce a făcut doar cununia civilă cu milionarul albanez: „Nu am vrut să..”

#Exclusiv Click!

Mădălina Pamfile este în culmea fericirii! Chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, fosta asistentă tv s-a cununat civil cu un milionar albanez, care este și tatăl fetițelor sale, la Dubai. Petrecerea a avut loc pe un yacht. 

Mădălina Pamfile (33 de ani), cunoscută în showbiz drept fosta elevă a lui Radu Mazăre, s-a cununat civil, de Ziua Îndrăgostiților, la Dubai, cu tatăl fetițelor sale, un milionar albanez putred de bogat, alături de care duce o viață de prințesă. 

Chiar dacă în urmă cu un an Mădălina a declarat că nu se gândește la căsătorie, iată că cei doi îndrăgostiți, care formează o familie de mai multă vreme, s-au decis să facă pasul cel mare, mai precis, cununia civilă

Petrecerea de fițe a avut loc pe un yacht la Dubai și a durat o zi și-o noapte.

„ Evenimentul a fost foarte restrâns și intim. A fost doar cununia civilă. Am vrut să ne bucurăm de moment. Am dat o petrecere restrânsă pe yacht. Sunt foarte bine, urmează să mă reîntorc curând în România” , a declarat Mădălina Pamfile, pentru Click!, imediat după ceremonie. 

De ce nu s-a căsătorit Pamfile și religios? „Suntem de religii diferite” 

Fosta asistentă de televiziune a făcut acum doar cununia civilă, dar nu și pe cea religioasă. Motivul pentru care nu a pășit încă la altar alături de milionar este că sunt de religii diferite. 

 „Evenimentul a fost organizat pe repede înainte. Rochia am cumpărat-o din Dubai, într-o oră și jumătate am și luat-o. 

Soțul meu nu-și dorește să apară în presă, nu e persoană publică. E discret cu viața personală, de aceea nu am vrut să postam imagini împreună, cu chipul lui. 

Am început petrecerea la ora 13, la prânz, și am continuat toată noaptea la un restaurant. El s-a ocupat de locație, eu de rochie, costume etc

Verigheta este bătută în diamante. Noi avem religii diferite și nu am vrut să ne complicam să facem o cununie religioasă. E posibil însă să facem o nuntă mult mai mare în viitor, chiar în România.

Copiii s-au bucurat mult, dar ele voiau să mă vadă în rochia de prințesă.

Luna de miere nu va urma. În prezent, noi locuim peste tot, mare parte a timpului însă în România. Fac și desfac bagaje. 

A fost o cununie civilă care este recunoscută peste tot în lume. Am trimis invitații cu două săptămâni înainte, am avut invitați din România. Nu am avut emoții deloc. 

Nu știu cât a costat soțul s-a ocupat. N-am aruncat buchetul ca toate fetele de la party erau măritate. Dar, venim în România peste câteva zile”, a mai povestit Mădălina Pamfile, la fostul ei șef, Dan Capatos, în emisiune. 

În vârstă de 33 de ani, Mădălina Pamfile s-a născut în Gugești, județul Vrancea. Primul job al Mădălinei Pamfile a fost acela de asistentă TV în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1. Mădălina are două fetițe cu milionarul cu care s-a căsătorit și își mai dorește și un băiețel. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net