#Exclusiv Click!

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer le aruncă provocarea producătorilor de concursuri TV. Au „stofă” de câștigători: „Suntem ambițioși și curajoși!”. Reality show-ul preferat

6 octombrie 2024 13:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actrița Magdalena Chihaia și logodnicul ei, Dinu Maxer, solistul trupei AXXA, sunt convinși că, dacă li s-ar da șansa să participe la un concurs tv de top, pot demonstra că au „stofă” de câștigători. Magdalena Chihaia ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre calitățile lor, care îi ajută să se descurce și în situațiile limită.

La ce concursuri TV vor să participe împreună?

Magdalena Chihaia ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre marea lor dorință, de a participa la un concurs de televiziune important. Au încredere în forțele lor, în modul identic de a rezolva lucrurile și de a depăși orice obstacol:

„Da, ne-ar plăcea să mergem la un concurs tv de amploare și ne-am descurca de minune. Ne-am dori la Asia Express și la Power Couple. Bineînțeles că Dinu ar vrea și la Survivor. Dacă va fi selectat îl susțin sau merg cu el, dacă este nevoie.

Lăsând modestia la o parte, ne-am descurca perfect, în orice emisiune, și aici nu mă refer la probe, ci mă refer la modul în care abordăm noi lucrurile, ca un întreg, ne completăm foarte bine, ne înțelegem, suntem ambițioși și curajoși. În televiziune, eu am colaborat cu producția „Lecții de viață”, în ultimul an, însă recunosc că îmi doresc foarte mult să fac parte dintr-o producție de la Antena 1 sau PRO TV”.

La „Asia Express” (Antena 1) premiul cel mare este de 30.000 de euro, la „Power Couple” (Antena 1), de 27.000 de euro, iar la „Survivor” (PRO TV), câștigătorul pleacă acasă cu suma de 100.000 de euro. 

„Ar fi păcat să fim la două Revelioane diferite!”

De fapt, Dinu și Magdalena au înregistrat un uriaș succes, în aceeași formulă, și pe Litoral, la Mamaia, unde, întreg sezonul estival 2024, au fost gazdele unor programe artistice pentru turiști:

„Spectacolele de la Litoral le-am terminat pe 31 august. A meritat din punct de vedere artistic și sentimental. Deși plecasem pe o idee, în acest contract, am fost provocați să prezentăm împreună toate spectacolele de seară și să improvizăm multe concursuri.

A fost foarte frumos pentru că așa ne-am consolidat ca cel mai bun cuplu de prezentatori. Suntem tineri, fresh și plini de umor. Dacă, până acum, prezentam individual, de anul acesta ne-am unit destinele și pe scenă. Momentan creăm.

De Revelion, nu avem ceva stabilit, momentan, însă sunt sigură că anul acesta vom avea un super Revelion. Lucrăm foarte frumos împreună și ar fi păcat să fim la două Revelioane diferite, la două împreună, da, Doamne ajută!”, ni s-a mai confesat artista, exclusiv pentru Click!

S-au logodit la Veneția, în gondolă: „Eram noi doi și atât!””

Dinu Maxer a povestit despre logodna lor, care a avut loc la Veneția, în gondolă, într-o atmosferă romantică:

„Am complotat cu mama Magdei, care știa tot ce am de gând să fac. A fost doar în doi complotul. Am întrebat-o care e locul perfect pentru cerere, a zis Veneția, în gondolă.  Ne-am urcat cu toții în gondolă, împreună cu părinții Magdei. Era gata să nu fie așa, din cauza problemelor de sănătate și a căldurii.

Eu voiam să am spectatori, să fie momentul împărtășit. Și modul în care am scos inelul a fost premeditat de mine, iar Magda a reacționat conform ideii mele. Ea s-a speriat puțin când a văzut inelul, iar eu am dat să-i pun inelul pe deget, înainte să-i pun întrebarea, de emoții. Am făcut și gestul cu genunchiul, dar era pantalonul alb și îl murdăream. Emoția a fost mare, nu am mai văzut nimic în jur, eram noi doi și atât!”, a povestit Dinu Maxer, la emisiunea lui Cristian Brancu, de la Prima TV.

Mai multe