Mama Geta, în lacrimi la nunta fiului ei, Iancu Sterp. Cum a reacționat Culiță: „Nu mai plânge, că n-a murit nimeni”

27 octombrie 2024 18:57   Vedete românești

Astăzi a fost motiv de sărbătoare pentru familia Sterp. Iancu, fiul cel mic al Mamei Geta s-a căsătorit cu Denia Coțolan, în prezența celor dragi. Evenimentul a venit încărcat de lacrimi și emoții, în special pentru soacra mare.

Mama Geta a plâns în hohote la nunta fiului ei, Iancu

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au făcut astăzi ceremonia religioasă, însă momentul de sărbătoare s-a transformat în emoții și lacrimi pentru familia Sterp. Mama Geta a fost profund marcată de momentul în care și-a condus fiul la altar, astfel că a izbucnit în plâns și cu greu s-a mai putut opri.

Îmbrăcată într-o rochie elegantă de culoare verde, cu mâneci lungi și detalii sclipitoare, aceasta a atras toate privirile, mai ales în momentul în care a început să plângă în hohote. Culiță a fost cel care a îmbrățișat-o și a încercat să o încurajeze să își stăpânească emoțiile.

„Nu mai plânge, că n-a murit nimeni. E aici, îl vezi aici, nu pleacă departe, îți spun eu”, i-a spus Culiță Sterp mamei sale.

Iancu Sterp și Daniela Coțolan au făcut cununia civilă cu o săptămână în urmă

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios la o săptămână după ce s-au cununat civil. Ținutele mirilor din ziua nunții au fost de-a dreptul spectaculoase și pline de semnificație. De asemenea, Ileana și Getuța au îmbrăcat rochii de culoare roșie, în timp ce Mama Geta a optat pentru o rochie verde cu detalii sclipitoare.

După cununia religioasă, Denisa, soția lui Iancu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Ne legăm viețile într-o promisiune care vine din suflet. În acest loc sfânt, fiecare cuvânt și fiecare privire ne întăresc credința în drumul nostru împreună. E începutul unei călătorii binecuvântate, cu inimi pline de recunoștință și speranță”, a scris Denisa Coțolan pe pagina ei de Instagram.

La petrecere sunt invitați 400 de meseni, iar atmosfera va fi întreținută, evident, de Culiță, fratele lui Iancu Sterp.

Mai multe