Mama lui Radu Vâlcan se menține într-o formă de zile mari la cei 70 de ani. Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu soacrei sale, cu ocazia zilei de naștere

11 septembrie 2024 11:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sărbătoare mare în familia lui Radu Vâlcan și a Adelei Popescu. Prezentatorul de la Insula Iubirii și-a serbat mama care a împlinit 70 de ani. Cât de frumoasă este cea care i-a dat viață, descoperiți din poza atașată în articol. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc de mai bine de un deceniu o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au adus pe lume trei băieți minunați: Alexandru, Andrei și Adrian, pe care îi cresc așa cum știu ei mai bine. Au o familie minunată și ori de câte ori există un eveniment important se adună cu toții în jurul mesei, așa cum s-a întâmplat recent, de ziua de naștere a mamei lui Radu Vâlcan. 

Radu Vâlcan, mesaj emoționant pentru mama sa, Emilia 

Pe contul personal de Instagram, Radu a postat o fotografie cu mama sa, care marți, 10 septembrie, a împlinit 70 de ani. Cei dragi s-au adunat pentru a-i fi aproape și a-i serba ziua de naștere într-un restaurant select, alături de voie bună și o masă îmbelșugată. 

„La mulți ani, maică-mea! Să ne trăiești, să te bucuri de nepoți, noi de tine, noi de toți! Te iubim!”, a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu are o relație bună cu soacra ei, „buni Emilia”, așa cum prezentatoare i se adresează. La rândul ei, soția lui Radu Vâlcan a postat și ea o imagine pe contul personal de Instagram, însoțită de următorul mesaj: 

„Azi e ziua tinerei mele soacre. La mulți ani, buni Emilia.”, a fost mesajul scris de Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu: „Am o soacră foarte relaxată”

În cadrul unui interviu, Adela Popescu se lăuda cu soacra ei cu care a mărturisit că are o relație excelentă.

„Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții”, a mărturisit vedeta pentru unica.ro.  

Femeia nu se implică în problemele lor de familie, dimpotrivă, i-a fost un adevărat sprijin nurorii sale atunci când Radu era plecat în Thailanda, pentru filmările Insula Iubirii. 

„Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. – sezonul trecut al emisiunii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool”, a mai declarat Adela Popescu.

Mai multe