Mama lui Stephan Pelger, mărturisiri cutremurătoare la comemorarea designerului: „M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința”

15 iunie 2023 19:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moartea lui Stephan Pelger a venit ca un adevărat șoc în rândul apropiaților și al celor care-l cunoșteau. Mama adoptivă a regretatului designer de modă a venit în România din Germania, pentru slujba de comemorare a fiului său și a ținut un discurs dureros de emoționant.

În zilele săptămânii trecute, cunoscutul designer Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în locuința sa din București. Suferea de depresie, astfel că a luat crunta decizie de a-și pune capăt zilelor, la vârsta de doar 44 de ani.

Mama adoptivă a lui Stephan Pelger, declarații dureroase!

Astăzi a avut loc slujba de comemorare în memoria lui Stephan Pelger, care a fost susținută de Episcopul Bisericii Luterane, în incinta Capelei Cimitirului Evanghelic-Luteran, din București. Peste 200 de persoane au venit să-și ia rămas bun de la regretatul creator de modă, printre care și mama sa adoptivă, care locuiește în Germania.

Femeia care l-a crescut încă de la o vârstă fragedă se afla internată într-un spital din Munchen, în momentul în care fiul său și-a pus capăt zilelor. Medicii au fost nevoiți să o sedeze, pentru a-i putea da vestea dureroasă.

Mama adoptivă a lui Stephan Pelger a ținut un discurs în memoria fiului său, mărturisind că s-a rugat la Dumnezeu „să-l ia” și „să-i curme suferința”.

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!”, a mărturisit, îndurerată, mama lui Stephan Pelger, potrivit Playtech.

Cătălin Botezatu: „Eu cred că au fost mai multe lucruri coroborate”

Celebrul designer român a rămas șocat la aflarea veștii că Stephan Pelger s-a sinucis. La rândul lui, Cătălin Botezatu a mărturisit că prietenul său și coleg de breaslă suferea de depresie, pe care încerca să o trateze cu foarte multe pastile.

„Avea probleme de depresie și lua foarte multe pastile, dar eu cred că în cazul unui bărbat depresia poate fi rezolvată mai repede. Eu cred că au fost mai multe lucruri coroborate. În urmă cu câteva săptămâni a mers să își facă un nou implant de păr, ce denota că voia să arate bine, să fie din nou în lumina reflectoarelor”, a spus și Cătălin Botezatu, despre Stephan Pelger, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Mai multe