Mara Bănică a făcut-o praf pe Monica Gabor: „La 14 ani m-am făcut c***ă. Mă săturasem de chiloții pe care-i purtam împreună cu surorile mele”

27 octombrie 2023 14:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mara Bănică s-a enervat și a atacat-o dur pe Monica Gabor. Într-un comentariu pe pagina de Facebook, aceasta a scris: „Dacă și ar fi făcut o biografie pe un site pentru români și ar fi fost sinceră, ar fi sunat așa: La 14 ani m-am făcut curvă. Mă săturasem de băut apă de la robinet, de pâine cu porția și chiloții pe care-i purtam împreună cu surorile mele."

Ce a declarat Mara Bănică despre Monica Gabor

Monica Gabor a lăsat un mesaj aspru pe pagina sa de Facebook cu privire la faptul că Monica Gabor se autointitulase "comoară națională". Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, atunci când celebra jurnalistă s-a enervat teribil de lucrurile scrise pe site-ul fostei soții a lui Irinel Columbeanu. 

Monica Gabor (fosta Columbeanu). O comoară națională. Așa zice site-ul ei. Ăla terminat cu punct com. Că pe ăla cu punct ro (nu există, din păcate), știe toată lumea cum stă treaba. O să râdeți, dar am citit tot capitolul cu biografia. E făcută pentru americani. Ăia habar n-au nici că postul Național Tv (unde cică a fost ea asistentă) e unul inexistent, nici că laBe1 tv nu se uită nici dracul! Ălora poți să le zici orice. Halesc. Dacă și ar fi făcut o biografie pe un site pentru români și ar fi fost sinceră, ar fi sunat așa:

La 14 ani m-am făcut curvă. Mă săturasem de băut apă de la robinet, de pâine cu porția și chiloți pe care-i purtam împreună cu surorile mele, cu rândul. Primul meu pește a fost unul, Dinu Damaschin. M-a dat la tot orașul. Bine, la oameni cu bani, nu la oricine. O dată sau de doua ori m-a dus și la București, la lucru. Frumos oraș! Mi-a plăcut din prima. Am zis că acolo vreau să ajung. Și mi-am îndeplinit visul. Un alt pește, din lumea bună, m-a cumpărat. Unul Matei Miko. Vrăjește lumea că face modelling. Aiurea! Plasează tinere ca mine, pe ici, pe colo. Norocul meu a fost Irinel. M-a plăcut, prostul! M-a luat de tot. M-a îmbrăcat, m-a dus la școală, m-a spălat. M-a luat și de nevastă.

În fine, nu zic mai departe. Că de aici, povestea e cunoscută. Cum mă, frate, sa te autointitulezi comoară națională? Este vreo Iulia Hașdeu? Vreo Monica Lovinescu? Vreo Ecaterina Teodoroiu? Nu. Țara asta a noastră are, sper, un alt sistem de valori când vine vorba de comori naționale”, a scris Mara Bănică Pe Facebook.

Cum a devenit celebră Monica Gabor 

În prezent, Monica Gabor locuiește în Statele Unite ale Americii, alături de partenerul ei, Mr. Pink. Fiica ei, Irina, s-a mutat la ea în urmă cu cinci ani. Modelul a devenit faimos după ce s-a cuplat cu fostul miliadar Irinel Columbeanu. 

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie în 1988 la Bacău. A visat la o carieră în lumea modei de când era copil, iar când a împlinit 16 ani a început cursuri de modelling. Dorindu-și foarte mult această carieră, Monica a renunțat la liceul din orașul natal și s-a mutat la Snagov, după ce l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu.

Când s-a despărțit Monica de Irinel Columbeanu

Faptul că era iubita milionarului a ajutat-o foarte mult să participe la numeroase evenimente mondene. După ce a absolvit liceul la Snagov, s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, după care a mers la facultate. Monica s-a bucurat de admirația designerilor, iar în scurt timp a devenit un personaj importat în lumea creatorilor de modă din țară, dar si din străinătate. La scurt timp după căsătorie, Monica Gabor a adus-o pe lume pe Irinuca, iar în anul 2011 a divorțat de Irinel Columbeanu. Fiica ei a rămas la tatăl ei, iar în urmă cu patru ani, Irina a plecat în SUA, la mama ei.

Mai multe