Maria Lungu și Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei", prima întâlnire după despărțire. Ce s-a petrecut în camera de hotel

13 februarie 2022 7:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Lungu, participantă la Puterea Dragostei, sezonul al treilea, și fosta iubită a câștigătorului Cristian Marinescu a dezvăluit care au fost motivele pentru care au descis să se despartă și a povestit amănunte despre relația lor. 

Maria Lungu regretă o parte dintre deciziile pe care le-a luat în cadrul competiției și a explicat că multe dintre ele au fost luate din considerente emoționale. Dacă ar putea să dea timpul înapoi, Maria ar asculta mai mult sugestiilor primite de la colegi și s-ar ghida mai puțin după sentimente. Fosta concurentă a subliniat că, atunci când este îndrăgostită, are tendința să fie mult prea visătoare pentru propriul bine. 

Maria a povestit că nu dorea să se certe cu cel alături de care forma un cuplu, așadar de multe ori au fost situații în care a reacționat agresiv la adresa celorlalți concurenți, deși aceștia nu erau vinovați cu nimic. 

"Nervii acumulați cu Cristian Marinescu, îi aruncam pe alți concurenți. Adică puteam să am o problemă cu el în spatele camerelor de filmat sau în casă și dacă cineva venea la mine și mă atingea un pic acolo, săream pe el, indiferent de situație. În momentul în care sunt nervoasă, mi se face negru în fața ochilor și mă duc cu capul înainte. Este un lucru rău, nu este bine să faceți așa, o să vă pară rău", a povestit Maria. 

Maria Lungu a revenit în Chișinău după despărțirea de Cristian 

Maria a povestit și cum a luat decizia de a se muta din apartamentul în care a locuit în București alături de Cristian pentru a reveni acasă în Chișinău, Republica Moldova. Fosta concurentă a mărturisit că iubitul ei devenise foarte indiferent și nu îi mai acorda atenția de care se bucura la începutul relației. Maria a subliniat că bărbatul își dorește mai multă libertate, iar o relație nu se află pe lista lui de priorități în momentul actual. 

Maria și Cristian au fost invitați în sezonul actual al emsiunii Puterea Dragostei și s-au întâlnit pentru prima dată de la despărțirea care a făcut-o să sufere enorm pe Maria. 

Maria și Cristian s-au revăzut după despărțire

Maria și Cristian s-au întâlnit în Istanbul, au mâncat împreună și au decis să petreacă noaptea împreună. Maria susține că au discutat și a realizat că bărbatul nu știe încă ce își dorește cu adevărat. Ea ar fi dispusă să reia legătura și să acorde o nouă șansă poveștii, deși este conștientă că între ei există o atracție puternică, nu neapărat posibilitatea de a avea o relație pe termen lung. 

"Ne-am văzut cât am fost la Istanbul, am mâncat, după am zis să stăm împreună toată noaptea să vedem ce se întâmplă. Am discutat, am înțeles că nu prea știe ce vrea. Eu m-aș împăca cu el, chiar dacă aș fi judecată. A fost o seara minunată, s-a terminat foarte frumos. Ne-am adus aminte de noi, de cum eram noi când eram fericiți. Există chimie între noi, relație nu”, a declarat Maria, într-un interviu acordat pentru Wowbiz. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Mai multe