#Exclusiv Click!

Mariana Moculescu, schimbare radicală de look. Cum arată acum, e complet diferită

30 mai 2024 9:18   Vedete românești

Mariana Moculescu (56 de ani) surprinde din nou! Fosta soție a lui Horia Moculescu (87 de ani) a ales să își facă o schimbare de look radicală și anume să se tundă scurt, ceea ce îi stă perfect. Pentru că este mândră de noua sa schimbare, vedeta și-a postat mai multe imagini pe contul său de socializare. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit de ce a recurs la această schimbare.

„M-am tuns foarte scurt, pentru că vreau să văd exact toate defectele feței și ale decolteului miar recent mi-am injectat și toxină botulinică, în zona feței, și a gâtului. Plus că în viitorul apropiat sper să îmi fac o o blefaroplastie superioară peste câteva zile”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Click!

În urma imaginilor postate pe conturile sale de socializare, Mariana Moculescu a fost apreciată prin like-uri și comentarii:

„Ești minunată”, „Foarte sexi ești”, „Ești perfectă, frumoasă și minunată. Mult respect”.

Mișcarea, sănătate curată

Fosta soție a lui Horia Moculescu ne-a mai dezvăluit și cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat, dar și din ce își câștigă traiul de zi cu zi:

„Pentru a mă menține într-o formă fresh fac sport. Plus că, pe lângă faptul că reușesc să mă mențin ok, am și un tonus, o stare foarte ok, iar ca activitate profesională, din ce îmi câștig eu banii? de pe site-ul american Onlyfans (platformă de fotografii pentru adulți – n.r)”.

Click! spune

Mariana Moculescu este fosta soție a compozitorului Horia Moculescu (87 de ani). Cei doi au divorțat cu scandal în anul 2000, după 11 ani de relație. Au împreună o fiică, pe Nidia Moculescu. După separarea de artist, bruneta a ales să părăsească țara pentru a se muta inițial în Italia după care în Germania, perioadă de ani, în care a încercat să își refacă viața personală, însă fără prea mult succes.   

Mai multe