Horia Moculescu, făcut praf de fosta soție. Mariana a reînceput războiul: „M-ai înșelat cu toate nespălatele și păduchernițele“

#Exclusiv Click!

Mariana Moculescu nu mai ține deloc legătura, în ultima vreme, cu fostul soț, Horia. Mai mult, Mariana, care în prezent trăiește din banii obținuți pe platforma Onlyfans, a reînceput războiul cu compozitorul, ieșind la rampă cu noi acuzatii din timpul căsniciei lor tumultuoase. 

La 56 de ani, Mariana Moculescu trăiește singură într-un apartament din București. Fosta soție a lui Horia Moculescu (87 de ani) a reușit să facă rost de bani de chirie, în ultima vreme, prin intermediul OnlyFans, unde și-a făcut cont în urmă cu ceva timp.

Dacă ultima dată fostul soț a și ajutat-o cu ceva bani de chirie, acum cei doi nu mai țin deloc legătura. Mai mult, Mariana a ajuns iar la capătul răbdării și a venit cu noi acuzații din timpul căsniciei ei tumultuoase cu compozitorul. 
„Nu ne-am certat, dar nici nu mai stau de virbă cu acel om”, a declarat Mariana, pentru Click!

Mariana Moculescu: „M-ai înșelat cu toate nespălatele, cu toate răpănoasele, cu toate păduchernițele”

Mariana îl face cu ou și cu oțet pe Moculescu, acuzându-l că ar fi călcat strâmb în nenumărate rânduri în timpul căsniciei lor. 

„Bărbat fără job toată viața, fără program o viață întreagă, speculant la tot pasul, hau-hau bau- bau toata viața, fulăul fulăilor, pramatie obraznică, fără armata făcută, certat cu Dumnezeu, fără să calce duminica în vreo biserică, neascultător, rău de gură ca o cață, mincinos, arogant, violent, nerespectuos, nici o calitate...Cu o turmă de diavoli, care te-au susținut în rele și încă te susțin, escroci pe piedestale! 

M-ai înșelat cu toate nespălatele, cu toate răpănoasele, cu toate păduchernițele, cu toate proastele (…) am văzut, am tăcut, știam tot...

Ce știu eu, știu numai eu! Ce-am pățit eu cu tine, patrimoniu național? Distincții  președințiale? Plopul m…i la mal, la râu, la umbra ta...cu distiincțile și președinții m…i azi și mâine! I-ai prostit pe mulți muritori până la înalt nivel aici pe pământ...”, spune Mariana furioasă, pe rețelele de socializare.

Mariana Moculescu a răbufnit și a scos, mai nou, și mai mult gunoi de sub preșul căsniciei ei cu marele compozitor. 

„Ce să mai zic că m-ai lăsat în maternitate să nasc și mi-ai zis că te duci acasă să dormi pentru că ți-e somn? Ce să zic că la 8 dimineața când te-a sunat doctorul să-ți dea vestea că ai, în sfârșit, un copil sănătos de nota 10, tu dormeai.. A venit doctorița la mine șocată și m-a întrebat: Cum e posibil? Ăsta dormea! E dement? Nu, e doar un tolomac”, a mai spus fosta soție a lui Horia Moculescu.

Mariana Moculescu are 56 de ani și este fosta soție a compozitorului Horia Moculescu (86 de ani). Cei doi au divorțat cu scandal în anul 2000, după 11 ani de relație. Au împreună o fiică, pe Nidia Moculescu, în vârstă de 34 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net