Mariana Moculescu a rupt legătura de tot cu fostul soț! „Mi-e dor să-l întâlnesc!” Ce spune despre dependența lui Horia de jocurile de noroc? „Și-a vândut sufletul!”

#Exclusiv Click!

Mariana Moculescu nu mai ține deloc legătura, în ultima vreme, cu fostul soț. Și cu fiica, Nidia, nu mai vorbește decât rar, pe Internet. Bruneta a vorbit despre viciul cu care se lupta Horia Moculescu pe timpul căsniciei lor, viciu care l-a făcut să piardă o avere.  

La 55 de ani, Mariana Moculescu trăiește singură într-un apartament din București. Fosta soție a lui Horia Moculescu reușește să facă rost de bani de chirie prin intermediul OnlyFans, unde și-a făcut cont în urmă cu ceva timp.

Dacă ultima dată Horia a și ajutat-o cu ceva bani de chirie, acum cei doi foști soți nu mai țin deloc legătura. Zilele trecute, Mariana a făcut o postare pe pagina ei de socializare, adresată fiicei sale Nidia, care și ea îi blocase numărul de telefon. 

Mariana, despre viciile lui Moculescu: „Cred că și-a vândut și sufletul pentru jocurile de noroc”

Contactată de Click!, Mariana Moculescu a lămurit în ce relații se află momentan cu fostul ei soț, celebrul compozitor, dar și cu fiica sa, Nidia. 

„Nu vorbesc deloc cu Horia, dar mi-e dor să-l întâlnesc. Cu Nidia mai vorbesc, dar mai mult video pe whatsapp”, a precizat fosta soție a lui Moculescu, pentru Click!

Mariana a fost căsătorită timp de 11 ani cu muzicianul Horia Moculescu, cu care a trăit o poveste de dragoste în urma căreia s-a născut fiica lor, Nadia. În 2000, cei doi au ales să o ia pe drumuri separate, însă despărțirea a fost urmată de nenumărate scandaluri în presă. 

Recent, a ieșit la iveală și unul din viciile compozitorului, care ar fi pierdut o întreagă avere la jocurile de noroc. 

„E adevărat, Moculescu a pierdut o avere la cazino, și la jocuri de noroc în general. Cred că și-a vândut și sufletul pentru jocurile de noroc. Dintre toate relele, asta ar fi cel mai rău. Sufletul e al lui Dumnezeu și trebuie să și-l păstreze pentru Dumnezeu”, a mai declarat Mariana Moculescu, pentru Click!

cub mariana moculescu png

Nu-i mai merge nici cu Onlyfans: „E la nivelul mării”

Mariana Moculescu a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că, la vârsta de 54 de ani, își face cont pe celebra platformă cu conținut pentru adulți, OnlyFans. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a luat această decizie controversată, după ce văzut că nu se mai descurca deloc cu banii. Mariana rămăsese în urmă cu plata chiriei, riscând chiar să fie evacuată din casă.

În prezent, însă, se pare că veniturile de pe celebra platformă au cam scăzut. 

„Prima săptămână a fost gratuit. Abonamentul la mine costă 20 de dolari! Conținutul postat este << adult>>. Acum ce să zic, nu prea mai merge, e la nivelul mării…”a declarat Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Click!

Mariana Moculescu are 55 de ani și este fosta soție a compozitorului Horia Moculescu (86 de ani). Cei doi au divorțat cu scandal în anul 2000, după 11 ani de relație. Au împreună o fiică, pe Nidia Moculescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net