#Exclusiv Click!

Marina Almășan a cerut ordin de protecție împotriva lui Georgică Cornu! Reacția omului de afaceri: „Pentru mine e trecută la morți!”

26 iulie 2024 8:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul Marina Almășan-Georgică Cornu ajunge în instanță. Vedeta TVR l-a angajat pe avocatul Adrian Cuculis, care în cursul zilei de astăzi va depune o cerere pentru obținerea unui ordin de restricție împotriva fostului iubit al prezentatoarei. Acesta este acuzat de șantaj și că i-ar fi monitorizat locuința vedetei TVR. Ce spune Georgică Cornu, după ce a aflat de posibila introducere unui ordin de protecție? 

Marina Almășan l-a angajat pe avocatul Adrian Cuculis pentru a obține ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu

Marina Almășan a anunțat, în luna iunie, că s-a despărțit de omul de afaceri Georgică Cornu, după 12 ani de relație. 

Scandalul între cei doi a escaladat în presă, iar acum a ajuns pe masa avocaților. 

Marina Almășan (58 de ani) a decis să ia măsuri drastice împotriva lui Georgică Cornu, care nu ar fi fost de acord cu despărțirea lor. 

Omul de afaceri timișorean a tot continuat să o sune, să-i trimită mesaje cu nemiluita, ba chiar să îi monitorizeze casa. Vedeta TVR și-a schimbat yala la apartament, după ce omul de afaceri a venit în lipsa ei acasă și i-a lăsat flori pe prag. 

Simțindu-se șantajată, Marina Almășan l-a angajat pe avocatul Adrian Cuculis să obțină ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu.

Marina Almășan: „Nu vreau să alimentez un scandal pe care nu mi l-am dorit”

„După cum am promis, refuz orice altă apariție publică pe marginea acestui subiect. 

Mi-am precizat, din luna iunie, punctul de vedere, nu mai vreau să alimentez un scandal pe care nu mi l-am dorit”, a declarat Marina Almășan, în această dimineață, pentru Click!, chiar în timp ce avocatul Cuculis depunea solicitarea pentru obținerea ordinului de restricție. 

Adrian Cuculis: ”A apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința”

Avocatul Adrian Cuculis a precizat că în instanță va aduce și martori pentru a dovedi că Georgică Cornu o șantajează pe Marina Almășan.

„Declarația noastră este una foarte clară. Din punctul nostru de vedere, Marina Almășan este supusă unui stres și unei agresiuni de natură psihologică ce aproape a atins cotele unui șantaj.

Urmează să depunem o cerere la instanța de judecată prin care vom solicita emiterea unui ordin de protecție având în vedere că fostul concubin, Georgică Cornu, a apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința.

Vom chema în instanță spre audiere inclusiv prieteni apropiați care cunosc situația lor de fapt. Și urmează, în mod evident, să administrăm probatoriul pentru a putea primi un ordin de protecție pentru ca pe mai departe acest coșmar al Marinei să înceteze”, a precizat acesta.

Georgică Cornu:  „Pentru mine e trecută la morți! Am greșit eu cu mesajele”

Contactat de Click!, omul de afaceri Georgică Cornu s-a arătat uimit de proporțiile pe care le-a putut lua scandalul cu fosta iubită, recunoscând că i-ar fi trimis mesaje nenumărate în care îi spunea însă că o iubește și că o vrea înapoi. 

„Nu mă mai interesează doamna Marina Almășan! Pentru mine e trecută la morți!

Foarte bine, să se ducă să solicite ordin de restricție. Pe ce, pe niște mesaje vechi, de acum două săptămâni?!

Într-adevăr, sunt 100 de mesaje în care eu îi spuneam că o iubesc și că vreau să ne împăcăm. A fost greșeala mea, nu merita!”, a precizat omul de afaceri Georgică Cornu, pentru Click!

Marina Almășan și Georgică Cornu au avut o relație de iubire de 12 ani. La un moment dat, omul de afaceri timișorean a cerut-o de soție pe vedeta TVR, dar cei doi au tot amânat căsătoria până s-a ajuns la despărțire.

Mai multe