Marius Manole, atac dur la adresa lui Nicușor Dan din cauza viitorul incert al Teatrului Metropolis: «Nu ți-e rușine»?

6 aprilie 2022 21:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul Marius Manole a răbufnit pe pagina personală de Facebook la adresa primarului Nicușor Dan și a oamenilor pe care acesta i-a ales pentru a coordona domeniul Culturii. Marius Manole se declară dezamăgit de modul în care Nicușor Dan conduce Capitala și regretă nespus că a îndemnat oamenii să îi acorde votul de încredere. 

Marius Manole este cunoscut nu doar pentru rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpurilor sau pentru interviurile pline de sinceritate pe care le-a acordat, ci și pentru faptul că își exprimă părerea, chiar dacă adesea este criticat pentru alegerea cuvintelor.

Citește și: Marius Manole s-a gândit la sinucidere

Primăria Capitalei a anunțat că tăiat finanțarea Teatrului Metropolis, unul dintre teatrele de proiecte, fără echipă de actori angajați. În plus, în aceste zile este în desfășurare o evalaure a managementului teatrului, în urma căruia se va decide soarta acestuia.

În acest context, mai mulți actori și-au exprimat nemulțumirea, între care scenarista și actrița Lia Bugnar, Oana Pellea, dar și Alexandru Nagy. Marius Manole îngroașă rândurile celor care își strigă nemulțumirea public. 

Miercuri, 6 aprilie, Marius Manole a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care a criticat modul în care Nicușor Dan conduce Capitala. Actorul regretă nespus că i-a îndemnat și pe alții să îl voteze pe Nicușor Dan și povestește că actualul primat i-ar fi telefonat personal pentru a-i cere sprijinul în cursa pentru conducerea Bucureștiului, în anul 2020. 

„Să vă fie rușine, Diana Punga, Liliana Maria Toderiuc-Fedorca. E penibil că am ajuns ca două parvenite să controleaze cultura în București. O profesoară de matematică membră PNL, fostă membră ALDE și doamna Punga, fostă șefă de campanie a lui Nicușor Dan, fără niciun fel de expertiză în domeniul culturii. Ăsta e managementul «performant» promis de Nicușor Dan.

Nicușor, mă sunai în ziua votării... erai disperat că Firea era peste tine...  Te-am votat, i-am implorat și pe alții să o facă și acum mi-e rușine. Am greeeeeeeeeșit! Data viitoare să le suni pe doamna Punga și pe doamna Fedorca să te ajute să devii primar. Nu ți-e rușine?", a fost mesajul pe care Marius Manole l-a scris pe pagina personală de Facebook. 

Marius Manole s-a luptat cu depresia 

Marius Manole este unul dintre actorii care nu evită să vorbească cu umor și cinism despre cele mai dificile întâmplări ale vieții. În numeroase ocazii, Marius a povestit despre dificultatea sa despre a rezona cu cei din jur și de a a-și exprima deschis emoțiile și sentimentele.

Este plictisit de întrebările despre iubire și existența unei persoane speciale în viața sa și recunoaște că, în copilărie, nu s-a simțit întotdeauna un copil iubit și apreciat, deși părinții au făcut tot ce au putut mai bine pentru a-l ști fericit și împlinit. 

Vezi și: Marius Maniole, interviu despre cele mai mari frici și cele mai intense speranțe 

Marius a recunoscut că s-a confruntat cu depresia și gândurile negre, însă de fiecare dată a găsit puterea de a merge mai departe și de a urca pe scenă, spre bucuria tuturor celor care îi apreciază munca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram! 

Mai multe