#Exclusiv Click!

Marius Saizu, salt cu parapanta cu peripeții: „A fost adrenalină la cote maxime”

27 septembrie 2024 15:40   Vedete românești

Marius Saizu, corespondentul special al Focus de la Prima TV, a trăit o experiență unică în acest weekend.

Plecat în vacanță la munte, Marius s-a decis să facă o plimbare din Predeal în Sinaia. Aglomerația de pe Valea Prahovei l-a făcut să își părăsească traseul ințial și, astfel, a ajuns să trăiască  o experiență unică: primul lui zbor cu parapanta.

“A fost adrenalină la cote maxime. E drept, am mai făcut în adolescență bungee jumping, dar eram mai tânăr și inconștient. Acum, aglomerația din traffc m-a gonit de pe traseul inițial și am ajuns la Săcele, să văd dacă mai funcționează telescaunul. Și am descoperit un loc magic, în care oameni temerari săreau cu parapanta. Mi-am luat inima în dinți și am sărit. A fost o experință unică, acrobatiile din aer au fost perfecte, a meritat fiecare secundă”, ne-a spus acesta.

"Sar doar cu un instructor"

Pentru prezentatorul știrilor Focus de la Prima TV adevărată provocare a venit abia la final.

“Am ajuns la aterizare și m-am panicat. Atât de tare încât am căzut în fund. Și mi-am promis că mă mai întorc ca să exersez aterizarea, dar și pentru acrobații la nivelul următor. Atenție, mama, sar doar cu un instructor. Că dacă aude că fac asta singur, nu e bine”, spune amuzat Marius, care își dorește, totuși, să își protejeze mama.

Marius Saizu prezintă Focus de vineri până duminică, de la ora 18.00, la Prima TV, el având un trecut consistent în munca de televiziune.

Mai multe