Alexandru Constantin își lansează podcast. Diana Bart sparge gheața și este invitata fostului său coleg de la PRIMA TV

Alexandru Constantin, prezentator de știri la România TV și una dintre cele mai cunoscute figuri din media românească, își lansează noul podcast intitulat "Super Oameni".

Proiectul, disponibil pe YouTube și Spotify, debutează pe 5 august și va aduce în fiecare luni, la ora 18:00, povești impresionante ale unor oameni care și-au depășit limitele și au inspirat pe cei din jur.

În primul episod, Alexandru Constantin se reîntâlnește cu Diana Bart, fostă colegă și parteneră de prezentare de la emisiunea "Focus Monden" de la Prima TV, unde au lucrat împreună timp de aproape 10 ani. Cei doi, care au format un duo de succes, își unesc din nou forțele pentru a aduce în prim-plan povești de viață emoționante. Promo-ul episodului circulă deja pe rețelele de socializare, inclusiv pe pagina de Facebook a lui Alexandru Constantin.

La trei ani după plecarea prezentatorului de la  PRIMA TV, Alexandru Constantin și Diana Bart  fac din nou echipă, de data aceasta într-o nouă producție. Alexandru în rol de moderator, iar Diana invitată specială în primul episod al pocastului său.

Diana Bart vorbește deschis despre pierderea tatălui său

Tatăl Dianei s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu cancerul, iar Diana, fiind însărcinată, nu a putut participa la înmormântare. Cu lacrimi în ochi, ea îi povestește fostului ei coleg de platou cum fratele său i-a filmat ceremonia. A fost vreodată pregătită să vadă acele imagini dureroase? Diana răspune la întrebare și explorează legătura profundă pe care a simțit-o cu tatăl său chiar și după moarte, discutând despre premonițiile pe care le-a avut înainte de decesul acestuia.

Prezentatoarea TV dezvăluie cum a trecut prin episoade severe de anxietate și frica de moarte

"Simțeam că urmează să mor și eu de inimă. Ceea ce s-a întâmplat cu tata mi-a declanșat atacuri de panică severe. Simțeam că mor." spune Diana Bart.

În acest episod emoționant, Diana vorbește și despre cum s-a vindecat, cine a fost super omul care i-a fost alături după pierderea tatălui și cum a redescoperit-o pe mama ei, rămânând împreună după această pierdere.

Podcastul "Super Oameni" va prezenta poveștile unor oameni remarcabili, inclusiv vedete de televiziune, personalități din teatru și muzică, precum și specialiști din diverse domenii. Fiecare episod va oferi o incursiune fascinantă în viețile celor care și-au depășit limitele și au inspirat pe cei din jur.

“Este un vis împlinit și vine natural”

Alexandru Constantin își propune să creeze o comunitate unde autenticitatea și curajul de a-ți urma propriul drum sunt valorificate. Acest podcast este o sărbătoare a super eroilor din viața noastră, fie că sunt cei din jurul nostru sau noi înșine.

"Emoții mari, pentru că podcastul Super Oameni este un vis împlinit și vine natural, după peste 17 ani de televiziune. Interviul rămâne formatul jurnalistic preferat. Sunt curios și un bun ascultător, elemente pe care le consider atuuri în realizarea acestui proiect. Voi avea în fața mea, la podcast, nu doar super oameni. Podcastul este despre eroi, fie că suntem noi, sau cei din jurul nostru. Iar dacă nu am descoperit încă super omul din noi, e momentul să o facem. Vreau să sărbătorim frumos, poveștile emoționante și lucrurile pe care le-am învățat, fiecare dintre noi, la un moment dat", declară prezentatorul TV despre noul său proiect de suflet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net