Alexandru Constantin nu are timp de vacanță! În ce proiecte e implicat

Ultima actualizare:

Deși e vară și toată lumea pleacă în vacanță, iată că Alexandru Constantin (35 de ani), de la România TV, nu poate să se bucure momentan de relaxare! Spunem asta pentru că prezentatorul este implicat în mai multe proiecte, pe lângă știrile de care se ocupă la postul TV anterior menționat.

Despre proiectele lui și ofertele pe care le are, dar și despre familie, ne-a dezvăluit mai multe în interviul exclusiv pe care ni l-a acordat!

Click: Când pleci în vacanță?

Alexandru Constantin: În vacanță nu plec. Mă gândeam să plec, undeva, spre finalul verii, poate o fugă până în Grecia. Cred că merit și eu după ce, în noiembrie, la toamnă, fac un an de când m-am apucat de business-ul ăsta, în domeniul frizeriei.

Vezi și: VIDEO Ce i-a schimbat viața lui Alexandru Constantin

Tu, de exemplu, ai luat cursuri? Poți să tunzi?

Nu, și nici nu vreau să fac asta. Ideea e să luăm, din domeniu, oameni profesioniști, oameni care tund bine și care se pricep, care vor să facă asta. Să îi aducem în locațiile noastre și să putem oferi serviciile cât mai bune pentru clienții noștri.

Și, pe lângă asta, la ce lucrăm noi, foarte mult, aici, e serviciul cu clienții. La cum întâmpinăm clienții, ce servicii le oferim, ce prețuri avem în locațiile noastre. Încercăm, noi, cei care avem business-ul și nu suntem de meserie frizeri, să lucrăm la partea de "customer service". De cealaltă parte, încercăm să și aducem frizeri foarte buni, pe care îi testăm înainte, îi ținem în probă foarte mult timp. În funcție de cum se descurcă, îi luăm, sau nu.

Nu rata și: Alexandru Constantin: "Sunt recunoscător pentru tot ce am în viață"

Faci, în continuare, televiziune. Unde ești acum?

La România TV, pe Știri.

Cum se împacă televiziunea cu afacerile?

Cum s-au împăcât până acum, că am mai avut proiecte și în zona asta de antreprenoriat, pe lungă sau mai scurtă durată. Toate s-au încheiat, la un moment dat. Se împacă bine pentru că eu, până la urmă, în televiziune, fac meseria de bază, cea pe care o am, de la 19 ani, de când am intrat în televiziune, iar partea de antreprenoriat e dezvoltată în paralel.

Practic, nu am o problemă să mă împart între cele două. Nici ca timp alocat televiziunii și afacerii, nu mă împiedică să mă ocup de amândouă, așa cum trebuie. Pe lângă asta, vreau să mă reîntorc și spre actorie. Aștept, practic, să încep și în zona asta.

Ai oferte?

Da. Am avut tot timpul oferte, mai ales pentru teatru. Doar că, le-am refuzat, pentru că nici nu am vrut să mă apuc de foarte multe lucruri în același timp și să nu le pot duce la capăt.

Sunt și perfecționist, de fel, mă implic foarte mult când vine vorba de vreun proiect. Acum, cu frizeria, de anul trecut, de când am început, 90% din timpul meu asta am făcut. Sunt, aici, mereu. Lucrez cot la cot cu colegii. Vreau să fac în așa fel încât lucrurile să iasă cât de bine pot eu.

Ce face sora ta geamănă?

Alexandra Lipai, sora mea geamănă, se ocupă de business-ul ei, care îi merge din ce în ce mai bine. Face accesorii pentru copii și femei însărcinate. Și decorațiuni, accesorii de mobilă, mai exact.

Dar, de ce nu te-ai implicat, alături de ea? Știm că a fost la „Imperiul leilor”

Am început business-ul ei împreună. Dar, ea este în Oradea, eu în București. Suntem fiecare pe drumul lui. Dar, ne sfătuim, zilnic, la telefon și vorbim despre cum ne merge, ce-i de făcut, ce putem îmbunătăți, la ea și la mine.

Cine e Alexandru Constantin?

Amintim că Alexandru Constantin este din Oradea, dar s-a mutat după terminarea liceului la București pentru a se face cunoscut în televiziune. Multă vreme a fost la știri sportive, apoi a prezentat show-ului Flash Monden cu Diana Bart și între 2015 și 2016 a realizat emisiunea „60 de minute" cu Alexandru Constantin, tot la Prima TV. Din 2021 a plecat la România TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg