Alexandru Constantin: "Sunt recunoscător pentru tot ce am în viață"

Ultima actualizare:
Alexandru Constantin (Prima TV) muncește de acasă zilele acestea
Alexandru Constantin (Prima TV) muncește de acasă zilele acestea

Alexandru Constantin (33 ani) încearcă să treacă zâmbind peste perioada dificilă în care ne aflăm. Prezentatorul de la Prima TV a pornit seria unor interviuri pe Facebook și se ocupă intens de ghidul online de lifestyle pe care l-a lansat de curând. În plus, vedeta de televiziune susține că ar trebui să nu renunțăm la zâmbet, nici în vremurile grele.

Ai putea spune că “a zâmbi în fiecare zi” e aproape imposibil. Sunt oare probleme de zi cu zi suficiente pentru a ne împiedica să fim deschiși la fericire? #stamacasa în această perioadă dificilă, și poate ne e greu să credem că lucrurile bune se mai pot întâmpla. Dar ele se întâmplă chiar sub ochii noștri. Depinde doar de noi să le vedem și să ne bucurăm de ele. Știe asta cel mai bine Alexandru Constantin, gazda emisiunii Flash! Monden de la PRIMA TV. Aflat în pauză de la emisiune, Alexandru și-a mutat munca în online, acolo unde realizează interviuri pentru pagina lui de facebook și se ocupă de constantips.ro, un ghid de lifestyle cu sfaturi inteligente.

"Poate crezi că azi n-ai un motiv să zâmbești. Ești acasă, biroul tău s-a închis sau, după ce te vei reîntoarce la birou vei fi apăsat de volumul de muncă pe care îl ai. Problemele cotidiene își fac loc în viața ta încă de la prima oră a dimineții. Crezi că ai început ziua cu stângul și uiți să schițezi măcar un zâmbet până la final de zi. Îți propun un exercițiu. Scrie pe o hârtie, sau gândește-te, cel puțin, la câteva lucruri pentru care ai motive să fii recunoscător. Notează-ți în telefon dacă vrei și citește-le în fiecare dimineață. Cu siguranță sunt mai importante decât orice problemă ar putea apărea în viața ta. Fii recunoscător pentru ele și să zâmbești nu va mai fi atât de greu." spune Alexandru Constantin.

Prezentatorul le dă sfaturi cititorilor

E importantă perspectiva prin care privim diferite lucruri și situații. Alexandru mereu se gândește la “ce norocos sunt, ce viață frumoasă am”, nu la lucrurile pe care nu le are, susține prezentatorul. Se gândește mereu în perspectiva a ceea ce are, nu a ceea ce nu are sau și-ar dori să le aibă. Despre cât de important e să fim optimiști chiar și în această perioadă dificilă și cum puteți face asta, citiți pe constantips.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net