Alexandru Constantin, despre dependența de fast-food și cum a scăpat de ea

Ultima actualizare:
Alexandru Constantin a fost dependent de fast-food
Alexandru Constantin a fost dependent de fast-food

Un ritm de viață alert, dezorganizat uneori, ne poate face să cădem în patima viciilor... sau a dependențelor culinare. Alexandru Constantin (32 ani) știe asta cel mai bine, deoarece s-a luptat cu dependența de fast-food în urmă cu doi ani. El recunoaște că a început să ia măsuri abia după ce a început să se simtă rău.

Alexandru Constantin (Prima TV) duce acum un stil de viață echilibrat, face sport și se alimentează, în mare parte, corect. Dar nu întotdeauna a fost așa pentru prezentatorul de la PRIMA TV, care a recunoscut, într-un live pe facebook cu fanii lui că a fost dependent de fast-food. 

Vedeta de televiziune susține că a reușit singur să-și învingă pofta de fast-food, după ce a realizat că se simte rău: "Aproape doi ani la rând am mâncat genul acesta de mâncare. Absolut deloc sănătos și care nu aduce niciun aport nutritiv organismului. din păcate, deși știm cu toții acest lucru, ne e foarte greu să renunțăm la obiceiurile proaste. Am încercat, totuși, în acea perioadă să răresc vizita la fast-food. De la 3-4 ori pe săptămână, am ajuns să mănânc o dată pe săptămână, sau chiar o dată la două săptămâni. Apoi am renunțat de tot. Acum, foarte rar se întâmplă să mai scap pe acolo" le-a transmis Alexandru fanilor în live-ul făcut pe facebook. 

Alexandru prezintă, la PRIMA TV, emisiunea de lifestyle Flash! Monden, alături de Diana Bart. Îl puteți urmări pe sticlă în fiecare seară de vineri, sâmbătă și duminică de la ora 19:30. Alexandru scrie și pe blogul lui www.alexandruconstantin.net și este activ în social media pe facebook și instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net