Alexandru Constantin, victima hoților online!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Se poartă escrocheriile online. Iar persoanele publice, din păcate, sunt ținta preferată a celor care vor să facă bani murdari. Prezentatorul tv Alexandru Constantin (35 de ani) este o nouă victimă a acestora și a povestit, în exclusivitate pentru Click!, prin ce coșmar a trecut recent din această cauză.

Alexandru Constantin
Alexandru Constantin

Știristul de la România TV a fost recent victima unor escroci care au trucat mai multe fotografii cu el, inclusiv o serie de acte, furându-i identitatea, pentru a solicita bani în numele său.

Citeşte şi: Alex Constantin, la munca de jos când nu mai e la tv

«Poza este atât de reală, încât m-am speriat și eu»

Atenție! Această imagine cu Alexandru Constantin este trucată. Știristul se simte bine
Atenție! Această imagine cu Alexandru Constantin este trucată. Știristul se simte bine

Imaginea cu Alexandru pe un pat de spital, cu perfuzii și cu chipul întristat pare atât de reală, încât cei care o primesc ar putea cădea repede în capcana hoților care se dau drept el și pretind în numele său ajutor financiar rapid.

Citeşte şi: Sora geamănă a lui Alex Constantin, vedetă la «Imperiul leilor». Ce afacere a prezentat

„Nu-mi vine să cred că se mai întâmplă astfel de scenarii. Am primit și eu imaginea cu pașaportul fals și pot să spun că poza este atât de reală, încât m-am speriat și eu”, a mărturisit Alexandru Constantin, în exclusivitate pentru Click!

Din fericire, Alexandru a aflat în timp util despre escrocheria care folosește identitatea sa și a anunțat autoritățile. Prezentatorul tv dorește, făcând publică această poveste, să atragă un semnal de alarmă, ca oamenii să fie mult mai atenși atunci când primesc solicitări de a ajuta pe cineva din surse care nu sunt verificate cu mare atenție.

Escroci care operează online au falsificat și o serie de acte folosind numele său
Escroci care operează online au falsificat și o serie de acte folosind numele său

Slavă Domnului, această imagine cu Alexandru Constantin este trucată. Știristul este sănătos și nu este nevoit să ceară ajutor financiar, așadar orice mesaje se vor face în numele său cu acest scop sunt o fraudă și trebuie pedepsită conform legilor în vigoare.

Andreea Esca: «Nu vă lăsați păcăliți»

Și Andreea Esca (49 de ani) a fost acum trei ani victima unei escrocherii online. Știrista a demascat chiar ea totul, anunțând pe pagina sa de Facebook că anumite produse pentru slăbit îi folosesc abuziv imaginea, pentru a-și face reclamă.

„Văd pe Facebook o mulțime de anunțuri despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit. Mă tot întreabă lumea despre asta. Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu vă lăsați păcăliți. Chiar și după zeci de ani trăiți în media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nici o jenă, teamă, bun simț... Oare au și ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai nici un Dumnezeu”, a scris ea la vremea respectivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net